GMF Barcelona '18

 

Jazz Workshop and Music Festival. Del 31 de juliol el 6 d'agost del 2018.  

Una dinámica celebració de música, rica en jazz, llatí, blues, i música creativa, en una enlluernadora sèrie de concerts, tallers i sessions “after hours”, amb artistas de primer nivel mundial, i que mostra algunes de la propera generació d’estrelles. Aquesta excepcional trobada compta amb el llegendari trompetista Eddie Henderson, el gegant del piano Bruce Barth de Nova York, la diva del jazz i dues vegades nominada al Grammy, Rene Marie, el milti-premiat rei del saxo Perico Sambeat, i el mestre de la percussió italià Francesco Petreni, a més d’alguns dels millors artístes catalans i europeus, i moltes més delícies musicals del món.

L’espectacular escenari, l’equip d’artistes i Mestres excel·lents i el variat horari d’activitats, es sumen a una experiencia inoblidable per tots els que participen.

Els estudiants poden esperar:

• Una llista excepcional d’artistes / mestres aclamats internacionalment

• Estudis intensius - 5 hores de classes diaries, incloent assaijos supervisats, tallers de grup i sessions de conjunt.

• Entrada gratuita a tots els concerts oferits per membres de la facultat i artistes convidats.

• Un estimulant programa d’activitats per desenbolupar habilitats musicals i concentració: cor, samba, entrenament del pols, entrenament de l’oïda, coordinació i moviment.

• Situat al cor del barri més vital, històric i cultural de Barcelona, a l’icònic Jamboree Jazz and Dance club.

Per més informació i per inscriure’s: Global Music Foundation

Artistes i professors: Rene Marie, vocals. / Eddie Henderson, trumpet. / Jesus Sant Andreu, saxophone. / Perico Sambeat, sax.ophone. / Bruce Barth, piano. / Dan Ben Lior, guitar and flamenco workshop. / Albert Palau, piano. / Arnie Somogyi, bass. / Masa Kamaguchi, bass. / Francesco Petreni, percussion and samba. / Guillermo Rozenthuler, vocals and circle singing. / Nel Begley, vocals. / Stephen Keogh, drums and pulse training.

 

Quota del Curs

La quota per assistir al curs és de €395.00. Això inclou totes les sessions i tallers durant el dia més l’entrada a tots els concerts i les Jam sessions nocturnes al Jamboree Jazz Club. La quota no inclou viatges, allotjament o menjar. És necessari un dipòsit de €150.00 per assegurar un lloc al curs. Si us plau, faci clic i ompli el formulari en línia per comprovar disponibilitat i reserva: Global Music Foundation

Quota d’observador/Oient

Gaudeixi de la millor experiència d’”Escoltar I aprendre” participant a l’estimulant programa d’activitats per desenvolupar habilitats musicals i consciència; Cor, Samba, Entrenament del pols, Coordinació i Moviment.

S’inclou l’entrada a tots els concerts i Jam sessions al Jamboree Jazz Club. El preu d’aquesta opció són €195.00. Si us plau, faci clic i ompli el formulari en línia per comprovar disponibilitat i reserva: Global Music Foundation

Abonament de concerts

El preu d’aquesta opció és de €100.00

Per unes vacances musicals veritablement sorprenents, aquesta fantàstica oferta et permet entrar de forma gratuïta cada nit a tots els concerts dins del GMF’18 al Jamboree Jazz Club, a més de les jam sessions “after hours” durant la setmana a un preu reduït. També inclou l’entrada a una sessió de Flamenco al famós Club “Los Tarantos”. També podrà beneficiar-se dels descomptes disponibles en menjar i allootjament que ofereixen els nostres socis. Aneu directament a la COMPRA

EARLY BIRD DISCOUNT

No et perdis aquesta fantàstica oferta. Estalvia 95.00€! Vine al curs per 300€ si aplica i paga el seu dipòsit abans del 30 de setembre de 2017:

DISPONIBILITAT I RESERVA

 

Programa de concerts:

Juliol 31 - Joan Chamorro y las Jóvenes Estrellas de Sant Andreu

Agost 1 - Global Music Foundation All Stars

Agost 2 - Eddie Henderson Quartet - "Legend of the Trumpet"

Agost 3 - Blue Note Memorial

Agost 4 - Bruce Barth  'Historias de Nueva York"

Agost 5 - René Marie Jazz Diva amb Perico Sambeat

Agost 6 - Students concert, coro i samba

After Hours Jam Sessions, del 31 de juliol el 5 d'agost.

Uneixis a nosaltres per gaudir d’una gran música, un ambient relaxat, una simpàtica multitud inter-generacional i un bar amb llicència. Presentat i guiat per un dels artistes cada nit i amb altres convidats que venen a tocar. Els estudiants, els artistes i amics que arriben es mesclen per tocar algunes de les seves cançons preferides i de vegades ser desafiats musicalment. Les sessions de Jam! són el cor de l”After Hour” jazz, i són clau per mantenir el teixit social de l’escena del jazz. Es creuen una comunitat d’artistes de jazz que venen per la companyonia, l’espontaneïtat i de vegades per provar i demostrar-se a si mateixos. Aquests esdeveniments poden estar plens de sorpreses, amb diferents combinacions de músics a l’escenari que normalment no podria succeir en un concert planificat. Sovint es fan connexions musicals importants i tot el que succeeix en un ambient relaxat i informal.

Com pot participar al curs?

Per les persones interessades en fer el curs com un participant complet o com a oient / observador, si us plau faci clic a l’enllaç per omplir el formulari de sol·licitud en línia. És ràpid de completar i ens comprometem a respondre en un termini de 48 hores. Tingui en compte que els llocs al curs són limitats i un lloc com Barcelona s’omplirà ràpidament. Li aconsellem que apliqui amb suficient antelació per evitar decepcions.

Global Music Foundation

Com comprar entrades pel festival?

Per les persones que només estan interessades en assistir als concerts, poden comprar un passi/abonament de festival i beneficiar-se d’un generós descompte, o simplement comprar entrades pels concerts individuals fent servir el següent enllaç: 

Agenda Jamboree Jazz Club

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
  • Mas i Mas Festival
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2017 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats