DE MUJER A MUJER, CONCERT ONLIFE a Barcelona

Agenda completa

De Mujer a Mujer, concierto ONLIFE

DE MUJER A MUJER, CONCERT ONLIFE

Fundación Vicente Ferrer

10€ Web
Dimecres 13 Maig 2015
Components

Eva Amaral, Rosario Flores, Mala Rodríguez, Leonor Watling, Amparo Sánchez, Andrea Motis, Merche, Carmen Linares, Electric Nana, Anni B Sweet, Rozalén, Zahara, Conchita y Raquel del Rosario.

 

Descripció

La Fundación Vicente Ferrer presenta "De Mujer a Mujer ONLIFE", el primer concert on-line a favor de les dones de l'Índia rural. Del 28 d'abril al 13 de maig el concert es podrà seguir des de qualsevol punt del món, només serà necessari tenir un dispositiu i connexió a Internet

Eva Amaral, Rosario Flores, Mala Rodríguez, Marlango, Amparo Sánchez, Andrea Motis, Merche, Carmen Linares, Electric Nana, Anni B Sweet, Rozalén, Zahara, Conchita i Raquel del Rosari uneixen les seves veus amb un objectiu comú: treballar conjuntament per aconseguir acabar amb la pobresa i la desigualtat.

De Dona a Dona ONLIFE, un concert per al canvi, és un concert de dones a favor de dones. Cadascuna de les artistes cantarà una cançó i donarà el testimoni a la següent cantant a través de la col·locació d'un Bindi, o punt vermell, com a símbol de el seu compromís pel canvi a l'Índia. Una cadena de suport mutu per aconseguir la major xarxa solidària femenina del món.

"És un veritable honor formar part d'aquesta iniciativa de la Fundació Vicenç Ferrer. El seu equip és una font d'inspiració per als que somiem amb un món millor. Les dones es mereixen el seu propi futur, la seva pròpia vida. Sempre lluitaré pels drets de la dona. En aquest cas, de l'Índia, la meva veu és el meu granet de sorra, en aquest gran projecte ", assegura Electric Nana. Així mateix, Andrea Motis considera important que "s'involucri a la música i la nostra feina per donar a conèixer la realitat de les dones de l'Índia i de totes les persones que necessiten la nostra ajuda ".

Del 28 d'abril al 13 de maig el públic podrà gaudir de 50 minuts de música compromesa amb el canvi a l'Índia rural. Per Rozalén "en un temps en què és tan fàcil perdre la fe en la humanitat, és un regal conèixer persones i associacions que lliuren el seu temps a intentar fer més digna la vida dels més fràgils. Les dones encara tenim molt pel que lluitar i en el cas de països com l'Índia, tot es multiplica. El mínim que jo puc fer és utilitzar la meva veu com a arma que s'uneix a altres per lluitar per l'apoderament de la dona. Ella és l'essència, el principi de tot. Reitero. Plaer immens poder formar part d'aquest projecte ". En aquest sentit, Merche apunta que és "molt gratificant poder col·laborar en causes l'objectiu és millorar les condicions de vida de les comunitats més desfavorides, i si parlem dels milions de dones que hi ha a l'Índia patint tot tipus d'aberracions i injustícies, ja es converteix en una obligació ".

El concert es podrà seguir en www.demujeramujer.es des de qualsevol punt del planeta. Només serà necessari tenir un dispositiu i connexió a Internet, el major escenari del món. Aquest projecte, ideat pel creatiu Jorge Martínez, ha estat gravat a l'estudi de Casa Limón (http://casalimon.tv), amb la col·laboració dels productors Javier i Salomé Llimona.

Es pot col·laborar, les entrades del concert es poden adquirir a Ticketmaster (www.ticketmaster.es) a 10 euros. El procediment és fàcil i senzill. Al comprar l'entrada, Ticketmaster donarà un codi. El 28 d'abril les persones que hagin comprat el seu tiquet només hauran d'introduir aquest número a la web 'De Dona a Dona' (www.demujeramujer.es) i podran començar a gaudir del "De Dona a Dona ONLIFE". Amb un mateix codi es podrà veure la actuació musical fins a un màxim de tres vegades. Els beneficis del concert es destinaran a donar suport al treball de l'organització amb les dones de la Índia rural.

A la xarxa

http://www.demujeramujer.es
http://www.fundacionvicenteferrer.org

Sala:
On-line

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats