Music session BILBADINO & DJ KERITO in Barcelona

Full programming

Bilbadino & Dj Kerito at the Tarantos club Barcelona.

BILBADINO & DJ KERITO

10€ Box office
Saturday 1 July 2017
Description

A Bilbadino ja se'l coneix per ser la fusió perfecta entre la part més gamberra del rock, l'indie més underground i la contundència electrònica.

Autodidacta des dels seus més remots inicis i amb un únic objectiu: Aconseguir l'eclecticitat musical atemporal en les seves sessions, la seva dilatada trajectòria li ha fet passar pel so analògic dels vinils i la revolució dels cd players fins a l'actualitat, intentant desenvolupar un valor afegit als seus sets a traves del seu Macbook -via TRAKTOR- amb una personal tècnica barrejant sense complexos registres musicals tan frescos que et permeten viatjar per diversos paisatges en qüestió de minuts.

Sense cap padrí musical a força de perseverança i professionalitat va tenir el privilegi de ser seleccionat per clausurar la darrera festa de la platja al Festival de Benicàssim (2006) al costat de Miss Kittin i des de llavors tot ha anat molt ràpid.

El 2006 va començar a formar part de la cabina de RAZZ Club com a DJ resident i la seva trajectòria l'ha portat a trepitjar festivals com el FIB, Low Cost, Observatori, Let 's Festival ... sent els seus "DJ Sets" actualment tot un clàssic en la interminable llista de clubs alternatius del nostre país i fins i tot començant a sonar per la resta d'Europa: Atomic (München), Club NME @ Koko, Casino Royale @ Barfly (London), KingKongKlub, Club Lido (Berlin).

Actualment també és un dels socis fundadors de "WARM UP - The Evening CLUB" que intenta oferir un nou concepte de club vespertí a Barcelona i des de fa 2 anys, en la seva fase més experimental i creativa, porta treballant després de les màquines en la seu minimalista estudi intentant buscar el seu propi so i creant remixes a bandes nacionals com "El Columpio Asesino", "Grisos", els americans "The Black Keys", els irlandesos "Delorentos" o adaptant temes de "Two Door Cinema Club", "Paul Kalkbrenner "o" The Rapture "....Que serà el següent?

Hall:
Tarantos Club

Plaça Reial 17
08002 Barcelona
Tel. 93 319 17 89
Fax. 93 315 02 21

Full programming

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contact | Legal warning | Privacy policy

© 2018 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats