Coneix la programació del Festival

Consulta l'agenda de concerts
un festival cinc espais

Subscriu-te al Newsletter

Sessions Festival Mas i MasVeure vídeos
Descobreix la nostra galeria de videos i gaudir de les millors actuacions
Galeria de fotosVeure fotos
Et mostrem una selecció de les millors fotografies d'actuacions, artistes, ambient, etc. Una bona manera de tenir una idea de la nostra sala.
Radio Festival Mas i Mas
A small sample of the artists who pass through our room this month

Sota la filosofia d’oferir una activitat cultural de primer ordre durant el mes amb menys activitat de la ciutat, el Grup Mas i Mas, amb l’ajuda de la cervesera San Miguel, va engegar el 2003 un festival musical que avui ja és un clàssic de les nits d’agost a Barcelona.

A l’agost, arriba el festival de música Mas i Mas de Barcelona

Constituït en un principi com un festival de jazz de Barcelona, el festival a mesura que anat creixen al llarg de les seves 15 edicions a perdut aquesta etiqueta per apostar i obrir-nos sense impediments a tots els estils musical. En la seva història el festival a comptat amb les sales principals com són el Jamboree, el Tarantos i el Moog per oferir grans concerts de jazz, blues, soul & funk, preciosos espectacles de flamenc i sessions desenfadades de música electrònica. A més d’ampliar les seves localitzacions realitzant concerts arreu de Barcelona en llocs tan emblemàtics com el Gran Teatre del Liceu, Teatre Victòria, La Pedrera, l’Auditori, la Plaça Reial, el Palau de la Música o el Teatre Grec aquest dos últims els emplaçaments on s’han realitzat concerts amb artistes com Paco Ibañez, Andrea Motis, Incognito, Imany en la darrera edició del festival d’aquest 2017.

Un festival de músicaque no et pots perdre

Sobre els escenaris del festival han pujat destacats artistes com Jerry González, Diego el Cigala i Los Piratas, Robert Glasper, Perico Sabeat, Esperanza Spalding, Buena Vista Social Club, Pastora, Pee Wee Ellis, Jarabe de Palo, Sílvia Pérez Cruz amb Raül Fernández ‘Refree’, Defunk, Maceo Parker, Level 42, Benny Golson, Imany, Joan Chamorro Quintet i Andrea Motis, Aleo Blac, Paco Ibáñez, Zalon & The Gramphone AllStar, entre molts d’altres. Un esdeveniment que avarca totes les sensibilitats i generes musicals, oferint a la vegada un festival de jazz, blues, soul, funk, flamenc, electrònica, techno, rock, pop&rock i músiques del món d’entre molts altres. Combinant 300 actuacions de joves artistes emergents amb artistes consolidats dins l’escena musical nacional i internacional! En aquesta propera edició l’agost de 2018 el Festival col·laborà juntament amb la Global Music Fundation per realitzar el Jazz Workshop and Music Festival de l’1 al 7 d’agost, un seguit de tallers i sessions al llarg del dia amb artistes de primer nivell com Rene Marie, Eddie Henderson, Jesus Sant Andreu, Perico Sambeat o Stepehn Keogh d’entre molts altres. A més aquest elenc de primeríssim nivell actuaran cada nit al Jamboree Jazz Club. Una experiència inoblidable que es fusionarà pròximament amb la programació del 16è Festival Mas i Mas

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats