BARCELONA BIG BLUES BAND + AGUSTÍ BURRIEL + MYRIAM SWANSON a Barcelona

Agenda completa

Agustí Burriel i Myriam Swanson

BARCELONA BIG BLUES BAND + AGUSTÍ BURRIEL + MYRIAM SWANSON

SONA EL MÓN I TORNA AL BORN

18€ Taquilla
15€ Web17% Dte.
Diumenge 23 Agost 2015
Components

Ivan Kovacevic contrabaix i direcció, Dusanka Miscevic, Ignaci Poch saxo alt, Pol Prats, Artem Zhuliev saxo tenor, Nuria Vitó saxo baríton, Víctor Verges, Jaume Torné trompeta, Pere Masafret, Igor Kossenkov trombó, Héctor Martínez guitarra, Federico Mazzanti piano, Anton Jarl bateria + Agustí Burriel veu + Myriam Swanson veu.

Descripció

<!--[if gte mso 9]> <![endif]-->

El guitarrista, cantant i harmonicista de Suècia Knock-Out Greg ha hagut d’anul·lar l’actuació que tenia prevista amb la Barcelona Big Blues Band al Born Centre Cultural el diumenge 23 d’agost, per motius de salut.

Però aquesta poderosa banda, liderada per l’incombustible Ivan Kovacevik, manté el seu concert a l’escenari barceloní i aprofitarà l’ocasió per presentar els dos discos que ha editat amb dues grans veus de l’escena del rock’n’roll i del rythm’n’blues del nostre país: Agustí Burriel i Myriam Swanson. El resultat d’aquesta unió de titans promet una explosió rítmica que no deixarà ningú indiferent.

Mas i Mas demana disculpes per les molèsties que pugui haver ocasionat aquesta cancel·lació, totalment aliena a la seva voluntat, i comunica que procedirà a reemborsar l’import de les entrades als clients que sol·licitin la seva devolució, tot i que l’organització està segura que el canvi no defraudarà els assistents.

La Barcelona Big Blues Band ha marcat un abans i un després en l’escena musical de la ciutat regida sota els paràmetres del swing i el rhythm’n’blues més contagiós. Sota el comandament de l’imparable Ivan Kovacevic, el so poderós d’aquesta orquestra ha redimensionat el gènere traslladant al segle XXI una estètica pròpia dels anys 50. Per a l’ocasió, s’afegeixen, per primera vegada junts sobre el mateix escenari, dos convidats molt especials: els cantants Agustí Burriel i Myriam Swanson, que presentaran aquesta nit els seus respectius discos amb la formació. Plegats faran tremolar l’escenari del Born. Nit amb ànima!

Sala:
el BORN Centre de Cultura i Memòria

Sala Moragues

Plaça Comercial 12 
08003 Barcelona 
Tel. 93 319 17 89 

Venda d’entrades:

Taquilla situada al BORN CCM (dies 29, 30 i 31 de juliol i cada divendres i dissabte d'agost, de 18h a 20h)

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats