CLARENCE BEKKER BAND feat. Gigi McFarlane, Little Light Gospel Choir & Sheri Masala & Masala Bollywood Dancers a Barcelona

Agenda completa

CLARENCE BEKKER BAND feat. Gigi McFarlane, Little Light Gospel Choir & many more

CLARENCE BEKKER BAND feat. Gigi McFarlane, Little Light Gospel Choir & Sheri Masala & Masala Bollywood Dancers

Concert de cloenda

25€ Taquilla
Web
Divendres 31 Agost 2018
Components

Clarence Bekker veu, Alex Dee & Alba Pérez veus, Leo Torres trompeta, Roberto Albrecia saxo alt, Pol Padrós saxo tenor, Arecio Smith teclats, Francisco Guisado “Rubio” guitarra, Charlie Moreno baix, Carlos López bateria. Artistes convidats: Gigi McFarlane veu, Little Light Gospel Choir, Philip Cas Cas, Barbara Palacín & Barbara Rosa dansa, Sheri Masala & Masala Bollywood Dancers, dansa.

Descripció

Clarence Bekker compta amb un do, el de tocar l’ànima de tot aquell que l’escolta. A través d’una veu profunda, vibrant, i un esperit carregat d’energia, travessa transversalment l’audiència, de cap a peus. Absolutament cap oïda pot mantenir-se impassible davant el seu magnetisme, la força de grans mestres del soul i el funk com James Brown, Prince, Whitney Houston o Michael Jackson concentrada en la seva figura. És aquesta màgia la que ha fet que deixés l’anonimat dels carrers de la ciutat per pujar als escenaris de grans festivals d’arreu del planeta. Aquest artista, nascut a Surinam i nacionalitzat a Holanda, va conrear l’èxit com a cantant de The Swinging Soul Machine quan tenia 18 anys, a principis dels 90, però després va passar per una crisi profunda i no va ésser fins que va entrar a formar part del col·lectiu 08001 a Barcelona quan va tornar a reeixir. El productor nord-americà Mark Johnson el va escoltar als carrers de la Ciutat Comtal i el va captar per participar al projecte Playing for Change, que van liderar estrelles com Bono, Keith Richards i Manu Chao. Ara, dirigeix la seva pròpia banda, acompanyat per dos ex-integrants de 08001, Carlos López i Francisco Guisado “Rubio, a més d’alguns dels músics més sol·licitats de l’escena barcelonina. Amb ells –i amb una selecció de convidats especials– avui, en la que serà la cloenda del San Miguel Mas i Mas Festival, ens regalarà una altra dosi de felicitat en forma de cançons.

https://www.youtube.com/watch?v=6YgTcJf_hck&list=PLSZ91eAgnmpK6uEWvWFPq9...

Sala:
TEATRE COLISEUM

 

Teatre Coliseum

Gran Via de les Corts Catalanes, 595
08007 Barcelona
Tel. 902 424 243
www.grupbalana.com

Venta d'entrades:

 

 

Presencial:

Taquilla situada al Teatre Coliseum
Ticket Rambles (Palau de la Virreina) - C/ La Rambla, 99

 

Per internet:

www.masimas.com/festival

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats