GLOBAL MUSIC FOUNDATION ALL STARS a Barcelona

Agenda completa

Global Music Foundation All Stars at jamboree Barcelona.

GLOBAL MUSIC FOUNDATION ALL STARS

GMF Barcelona '19

27€ Taquilla
Dimecres 1 Agost 2018
Components

Percy Pursglove baix i trompeta, Nel Begley veu, Carla Cook veu, Bruce Barth piano, Francesco Petreni bateria, Albert Bover piano, Scott Edmunds piano, Mark Hodgson baix, Stephen Keogh bateria

Descripció

El concert d'inauguració d'aquest vespre comptarà amb la reunió d'artistes de talla mundial, una varietat de combinacions i formats de diversos mini-sets. Proporciona una mostra del que ha de venir durant les festivitats musicals de la setmana.

Des de 2004, la Global Music Foundation ha celebrat la creació de música amb algunes grans figures del món del jazz. El concert d’inauguració d’aquesta nit comptarà amb la reunió d’artistes de talla mundial, en una varietat de combinacions i formats de diversos mini-sets. Proporciona una mostra del que està per venir durant les festivitats musicals de la setmana.

Mas i Mas presenta:

GMF Barcelona '19

Jazz Workshop and Music Festival, del 31 de juliol al 7 d'agost del 2019.

Una dinámica celebració de música, rica en jazz, llatí, blues, i música creativa, en una enlluernadora sèrie de concerts, tallers i sessions “after hours”, amb artistas de primer nivel mundial, i que mostra algunes de la propera generació d’estrelles. Aquesta excepcional trobada compta amb el llegendari trompetista Eddie Henderson, el gegant del piano Bruce Barth de Nova York, la diva del jazz i dues vegades nominada al Grammy, Rene Marie, el milti-premiat rei del saxo Perico Sambeat, i el mestre de la percussió italià Francesco Petreni, a més d’alguns dels millors artístes catalans i europeus, i moltes més delícies musicals del món.

L’espectacular escenari, l’equip d’artistes i Mestres excel·lents i el variat horari d’activitats, es sumen a una experiencia inoblidable per tots els que participen.

A la xarxa

http://www.globalmusicfoundation.org/

Sala:
Jamboree

Plaça Reial 17
08002 Barcelona
Tel. 93 319 17 89
Fax. 93 315 02 21

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats