IMANY & SARA PI a Barcelona

Agenda completa

Imany

IMANY & SARA PI

CONCERT INAUGURAL 11è SAN MIGUEL MAS I MAS FESTIVAL

35€ Taquilla
35€ Web
Purchase is not available in Google Chrome
Divendres 26 Juliol 2013
Components

SARA PI  (21h)

Sara Pi, veu. Erico Moreira, guitarra. Abel Boquera, teclats. Charly Hinojosa, baix. Ed Moreira, bateria

 

IMANY (22h)

Nadia Mladjao “Imany” solista. Taofik Farah, guitarra acústica. Stefan Goldman, guitarra elèctrica. Julien Grattar, violoncel. Chloe Girodon, violoncel. Xavier Tiboler, teclats. Stephane Castry, baix. Romain Joutard, bateria

Descripció

El San Miguel Mas i Mas Festival et descobreix les dues noves veus que estan seduint l’escena del pop actual, tant a escala nacional com internacional. Dues autèntiques estrelles que han convertit les seves propostes en brillants revulsius del pop&soul amb identitat pròpia. 

Imany és el nom artístic darrere el que es troba la genuïna Nadia Mladjao, nascuda a la bonica ciutat de Martigues, al sud de França, però descendent d’una família originària de les Illes Comores. Després dels seus inicis com a esportista i model, va decidir abocar la seva inquietud creativa en la vessant musical i va encertar de ple. El seu primer àlbum“The Shape of a Broken Heart” ha assolit el disc de platí a tots els països d’Europa on s’ha distribuït (França, Polònia, Grècia…) i el clip del seu tema “You Will Never Know” ha aconseguit més de 8 milions de visites a Youtube. Un autèntic fenomen que es podrà contrastar en directe en l’únic concert que Imany oferirà aquest estiu a l’estat espanyol, que significarà, a més, el seu debut al sud dels Pirineus. 

L’encarregada d’obrir la vetllada serà la nostra particular princesa del soul, una fantàstica Sara Pi que amb el seu primer disc, “Burning”, ha encès les passions de públic i crítica en els circuits de clubs i sales del país. Orgullosos d’aquest reconeixement Mas i Mas considera que ha arribat l’hora del seu bateig de foc, per tant el millor escenari per aquesta confirmació artística no podia ser un altre que el Palau de la Música Catalana.

Sala:
Inauguració - Palau de la Música

Palau de la música, 4 – 6
08003 Barcelona
Tel. 93 319 17 89
www.palaumusica.org

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats