KAYAH & BARCELONA GIPSY KLEZMER ORCHESTRA a Barcelona

Agenda completa

Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra al Festival Mas i Mas 2015

KAYAH & BARCELONA GIPSY KLEZMER ORCHESTRA

26€ Taquilla
26€ Web
Purchase is not available in Google Chrome
Dilluns 24 Agost 2015
Components

Kayah, veu.

Robindro Nikolic, clarinet. Mattia Schirosa, acordió. Julien Chanal, guitarra. Ivan Kovacevic, contrabaix. Stelios Togias, percussions. Sandra Sangiao, veu.

Descripció

Considerada la veu més popular de Polònia i una de les muses del compositor serbi Goran Bregović, Katarzyna Rooijens ‘Kayah’ és una de les artistes més sol·licitades del continent europeu. L’oportunitat de sentir-la en un marc com el del Palau de la Música i com a convidada especial de la Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra és una d’aquelles situacions úniques que mereix una celebració. Amb més d’un milió de còpies dels seus treballs discogràfics, Kayah és una autèntica celebritat pels amants de les músiques d’arrel predisposada a eixamplar els seus horitzons sonors. La versatilitat de la seva veu li permet combinar gèneres com el pop, el jazz, el soul i la tradició sense que aquesta barreja rebaixi un gram la personalitat del seu registre i la identitat dels seus orígens. És per això que l’any 1999 Goran Bregović la va escollir per a gravar un disc conjunt –“Kayah i Bregović”- que es convertiria en un dels àlbums més populars de la història de Polònia. Des de llavors aquesta artista no ha parat d’acumular èxits i reconeixements a la seva trajectòria amb gravacions de primera referència mundial com l’MTV Unplugged que va enregistrar el 2006 o la proposta “Transoriental Orchestra” que va signar el 2013 i que suposa el seu particular homenatge a la música jueva. 

Tot un repte i un privilegi pel debut al Palau de la Música Catalana de la Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra, una formació que, amb tan sols tres anys d’existència, ha assolit un reconeixement i una popularitat realment sorprenents. Integrada per músics originaris de Sèrbia, Itàlia, Grècia, França i Catalunya, tots ells instal·lats a Barcelona, la BGKO ofereix com a carta de presentació un primer disc, “Imbarca” (2014), on es concentra l’energia i la diversitat cultural que defineix el seu repertori, mentre ja té a al sarró la gravació d’un nou treball farcit de convidats il·lustres de les músiques d’arrel de l’Est d’Europa. Serà una vetllada per a vibrar amb els ritmes klezmer, manouche, romaní, balcànics i jueus que recuperen i posen al dia les essències sonores més autèntiques i genuïnes del Vell Continent.

Sala:
Palau de la Música

Palau de la música, 4 – 6
08003 Barcelona
Tel. 93 319 17 89
www.palaumusica.org

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats