LUCY LUMMIS & HER ORCHESTRA a Barcelona

Agenda completa

Lucy Lummis al San Miguel Mas i Mas festival

LUCY LUMMIS & HER ORCHESTRA

San Miguel Mas i Mas Festival al Palau de la Música.

23€ Taquilla
23€ Web
Purchase is not available in Google Chrome
Dimarts 5 Agost 2014
Components

LUCY LUMMIS & HER ORCHESTRA WITH THE BEST IN TOWN, featuring Joan Albert Amargós, Lluís Vidal i Josep Maria Durán.

Lucy Lummis veu, Joan Albert Amargós, Lluís Vidal i Josep Maria Durán piano, David Pastor, Matthew Simon i Jaume Peña trompeta, Cesc Miralta, Antonio Peral, Jaume Badrenas i Xavier Figuerola saxos, Josep Tutusaus i Sergi Vergés trombons, Marc Miralta bateria, Dani Forcada percussions, Miquel Àngel Cordero contrabaix + String Orquestra dirigida per Pere Bardagí.

String Orquestra: Pere Bardagí, Carlota Amargós, Helena Satué, Judit Bofarull, Cristian Benito, Sergi Claret, Marina Arrufat i Ignasi Roca violins, Úrsula Amargós, Anna Aldomà i Anna Arnal violes, Manolo Martínez i Oriol Aymat violoncels.

Descripció

La jove cantant Lucy Peral, amb una carrera consolidada en el teatre musical, enceta la seva faceta com a Lucy Lummis de la manera més imponent que una vocalista podria desitjar. Amb el coixí d’una poderosa big band que acull els millors músics del país –the best in town– complementada amb una secció de cordes de primer ordre, presenta el seu disc de debut propulsada pel majestuós so d’una senyora orquestra. El Palau de la Música Catalana és l’escenari ideal per a vestir de llarg aquesta extraordinària proposta en mans dels més rellevants creadors musicals d’aquesta escena com són Joan Albert Amargós, Lluís Vidal i Josep Maria Durán. A les seves ordres, una autèntica formació d’all stars del jazz autòcton ofereixen una selecció d’estàndards i de clàssics del musical arranjats a mida de l’art vocal que atresora l’encisadora Lucy Lummis. Una producció de primer nivell per a assaborir la màgia de les estrelles del jazz.

A la xarxa

facebook

Sala:
Palau de la Música

Palau de la música, 4 – 6
08003 Barcelona
Tel. 93 319 17 89
www.palaumusica.org

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats