MILES TRIBUT BIG BAND a Barcelona

Agenda completa

“Sketches of Spain

MILES TRIBUT BIG BAND

CONCERT INAUGURAL

Dimarts 28 Juliol 2015
Components

Joan Martí saxos i flauta, Marçal Perramon saxo tenor i clarinet, Alba Esteban saxo alt i baríton, Èlia Bastida saxo tenor, Nil Galgo saxo i clarinet, Irene Mata flauta i saxo alt, Andrea Motis trompeta, saxos alt i soprano i veu, Joan Mar Sauqué, Víctor Carrascosa, Alba Armengou i Elsa Armengou trompetes, Rita Payés, Joan Codina i Max Tato trombons, Joan Monné piano, Curro Gálvez contrabaix i baix elèctric, Esteve Pi bateria, Joan Chamorro saxo baríton, clarinet baix i direcció.

Solistes: 

Andrea Motis saxos, trompeta i veu. Carles Benavent baix elèctric. Llibert Fortuny saxos. Jordi Bonell, guitarra. Matthew Simon, trompeta. Magalí Datzira, veu.

Descripció

“Sketches of Catalonia” es presenta com una celebració absoluta de la música en general i del jazz en particular.  Quan es compleixen 55 anys de la publicació del mític disc de Miles Davis & Gil Evans “Sketches of Spain”, un aniversari que coincideix amb el 55è aniversari del Jamboree Jazz Club, el 13è San Miguel Mas i Mas Festival ha volgut recuperar una de les produccions més aclamades de l’edició de 2011 per a concedir-li un nou tractament en el marc sempre privilegiat del Palau de la Música Catalana. Sota la direcció de Joan Chamorro, una impressionant big band en què la secció de vents està formada exclusivament per membres de la Sant Andreu Jazz Band, desplegarà un repertori que mostrarà les diferents etapes en la música de Miles Davis, des de la dècada dels cinquanta fins a l’actualitat. I tindrà com a convidats especials un combinat de primeres figures que s’han emmotllat a la perfecció a la proposta, com és el cas de les vocalistes i instrumentistes Andrea Motis i Magalí Datzira, el trompetista Matthew Simon, el guitarrista Jordi Bonell, el saxofonista Llibert Fortuny i el baixista Carles Benavent –l’únic músic del país que ha compartit escenari amb el geni de Miles Davis–. També suposarà la nova edició del disc que es va publicar el 2012, encartat dins la malaurada revista “Jaç”, i sobre el qual el propi Chamorro ha intervingut per acabar d’arrodonir la feina. Serà una inauguració de primera magnitud, en consonància al que es mereixen dos creadors com Miles Davis i Gil Evans i, sobretot, un estímul pels practicants més joves de jazz de casa nostra apadrinats pels veterans més consagrats en el seu ofici.

Sala:
Inauguració - Palau de la Música

Palau de la música, 4 – 6
08003 Barcelona
Tel. 93 319 17 89
www.palaumusica.org

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats