PETE CHURCHILL "EL GRAN ENCUENTRO VOCAL" a Barcelona

Agenda completa

PETE CHURCHILL

PETE CHURCHILL "EL GRAN ENCUENTRO VOCAL"

GMF Barcelona '19

27€ Taquilla
27€ Web

Dimarts 6 d'Agost
20:00h | 22:00h

27€
Descripció

Una nit de cançons dirigida pel mestre coral Pete Churchill amb una rica barreja de material que inclou des balades de cantants en una petita banda fins a grans peces corals.

Originària de Canadà, Pete ha estat fundada al Regne Unit des de 1985.

Ha estat membre dels projectes vocals de Kenny Wheeler i Abdullah Ibrahim i va ser l'acompanyant de Mark Murphy a Regne Unit durant quinze anys. Més recentment, Pete va dirigir la gira de 80 anys de la Kenny Wheeler Big Band que va culminar en l'àlbum, The Long Waiting.

Ara Professor de Composició de Jazz a la Reial Acadèmia de Música de Londres, Pete va rebre el Premi Parlamentario 2007 pels seus serveis a l'Educació de Jazz.

A més del seu paper com a educador de jazz, Pete treballa extensament com a cantant, pianista, director d'orquestra, compositor, arranjador i compositor de cançons, incloent un any i mig com a director musical al West End de Londres.

Mas i Mas presenta:

GMF Barcelona '19

Jazz Workshop and Music Festival, del 31 de juliol al 6 d'agost del 2019.

Una dinámica celebració de música, rica en jazz, llatí, blues, i música creativa, en una enlluernadora sèrie de concerts, tallers i sessions “after hours”, amb artistas de primer nivel mundial, i que mostra algunes de la propera generació d’estrelles. Aquesta excepcional trobada compta amb el llegendari trompetista Eddie Henderson, el gegant del piano Bruce Barth de Nova York, la diva del jazz i dues vegades nominada al Grammy, Rene Marie, el milti-premiat rei del saxo Perico Sambeat, i el mestre de la percussió italià Francesco Petreni, a més d’alguns dels millors artístes catalans i europeus, i moltes més delícies musicals del món.

L’espectacular escenari, l’equip d’artistes i Mestres excel·lents i el variat horari d’activitats, es sumen a una experiencia inoblidable per tots els que participen.

Sala:
Jamboree

Plaça Reial 17
08002 Barcelona
Tel. 93 319 17 89
Fax. 93 315 02 21

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats