PINK TURTLE & BARCELONA JAZZ ORQUESTRA a Barcelona

Agenda completa

Pink Turtle al Apolo pel Festival Mas i Mas 2013

PINK TURTLE & BARCELONA JAZZ ORQUESTRA

"When Paris meets Barcelona"

20€ Taquilla
15€ Web25% Dte.
Dimarts 27 Agost 2013
Components

PINK TURTLE

Michel Bonnet, trompeta, banjo i veus. Patrick Baqueville, trombó i veu. Pierre Louis, "Pilou" Cas saxo tenor, flauta, clarinet i veus. Christophe Davot, guitrarra, banjo i veu. Jean-Marc Montaut, piano. Laurent Vanhée, contrabaix i veus. Stéphane Roger, bateria i veu.

BARCELONA JAZZ ORQUESTRA

Dani Alonso director. Víctor De Diego saxo. Juli Aymí saxo. Xavier Figuerola saxo. Pep Pascual saxo. Joan Chamorro saxo. Mattew Simon trompeta. Ivó Ollé trompeta. Alberto Pérez trompeta. Jaume Peña trompeta. Dani Alonso trombó. Jordi Giménez trombó. Josep Tutusaus trombó. Sergi Vergés trombó. Ignasi Terraza piano. Artur Regada contrabaix. Esteve Pi bateria.

Descripció

La Barcelona Jazz Orquestra (BJO) amplia la seva paleta de col·laboracions i després d’actuar al Lincoln Center de Nova York amb autèntiques llegendes del jazz com Phil Woods i Frank Foster i primeres figures com John Faddis i Nicholas Payton, torna a l’Apolo per a oferir una vessant més fresca i desinhibida del seu domini del swing. Ho farà amb una producció especial per l’11è San Miguel Mas i Mas Festival en connivència amb un dels grups europeus que millor han sabut traslladar als paràmetres del swing clàssics del pop i del rock de tots els temps: els francesos Pink Turtle. La festa i el ball estan garantits en un espectacle on títols de grups tan diversos com AC/DC, Eagles, Dire Straits, Bruce Springsteen o Lou Reed adquireixen nova vida per art i gràcia del swing que tot ho belluga.

Sala:
Apolo

C/ Nou de la Rambla, 113
08004 Barcelona
934 414 001

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats