ROCÍO MARQUEZ presenta EL NIÑO a Barcelona

Agenda completa

Rocío Márquez el Festival Mas i Mas de Barcelona.

ROCÍO MARQUEZ presenta EL NIÑO

CONCERT CLOENDA

58€ Taquilla
20€ Web66% Dte.
Purchase is not available in Google Chrome
Dimarts 1 Setembre 2015
Components

Rocío Márquez veus, Miguel Ángel Cortés i Pepe Habichuela, guitarres flamenques, Raúl Rodríguez tres flamenc, Niño de Elche recitats, segones veus, Los Mellis (Manuel i Antonio Montes Saavedra) palmas i cors, Rosalía Vila palmas, cors i sintetitzador, Carola Ortiz palmas, cors i clarinet baix, Miquel Sospedra baix elèctric, Iban Gabarró bateria, Raül Fernandez “Refree” guitarra elèctrica, charango.

Descripció

La nova sacsejada en l’univers del flamenc té nom de dona i es diu Rocío Márquez. La cantaora de Huelva (1985) ha suscitat admiració i un entusiasme inèdits arrel de la publicació del seu disc “El niño”. Una obra que neix com un homenatge a la tradició del cante a través d’uns dels seus més grans exponents, com va ser el cantaor Pepe Marchena, però que al mateix temps aposta per la transgressió tant en el fons com en la forma d’actualitzar el flamenc amb els codis del segle XXI. Allò que millor constata aquest binomi tradició-modernitat es tradueix tant en l’elaboració del disc com a l’escenari amb la participació del patriarca de la guitarra flamenca Pepe Habichuela i les col·laboracions dels joves revulsius Niño de Elche i Raúl Rodríguez. Com a convidat especial també intervé el músic Raül Fernandez “Refree”, que ha estat coproductor del disc conjuntament amb el consagrat Faustino Núñez. 

El concert de cloenda del 13è San Miguel Mas i Mas Festival aquest 1 de setembre significarà la posada de llarg a Barcelona de la trencadora proposta de Rocío Márquez,  i la primera vegada que es presentarà el disc amb la formació al complet després de la seva participació en la darrera edició del Primavera Sound. També suposarà la culminació d’una temporada triomfal que va iniciar el passat 28 de febrer al Teatro Real de Madrid, el seu debut el 22 de març al Skakespeare’s Globe Theatre de Londres i la seva presència com a cap cartell del festival Suma Flamenca a Madrid el 12 de juny.

Sala:
Clausura - Palau de laMúsica

Palau de la música, 4 – 6
08003 Barcelona
Tel. 93 319 17 89
www.palaumusica.org

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats