STUDENTS CONCERT & GMF ALL STAR JAM & JAMBOREE JAM a Barcelona

Agenda completa

STUDENTS CONCERT & JAMBOREE JAM

STUDENTS CONCERT & GMF ALL STAR JAM & JAMBOREE JAM

GMF Barcelona '19

5€ Taquilla
5€ Web

SENSE SEIENTS

Components

Acoblaments d'estudiants de GMF i veus de Nel Begley, piano de Bruce Barth, baix i trompeta de Percy Pursglove, bateria de Francesco Petreni, piano d'Albert Bover, piano de Scott Edmunds, sota de Mark Hodgson, bateria de Stephen Keogh.

Descripció

Els estudiants i els participants que han assistit al taller han estat treballant dur amb els seus entrenadors instrumentals i vocals durant una setmana per perfeccionar i millorar la seva musicalitat, i aquesta és l’oportunitat de jugar en públic. L’acte d’actuar davant d’una audiència dona als estudiants l’oportunitat de veure per sí mateixos el resultat del seu treball i experimentar l’alegria de fer música amb altres músics i oients. Aquest és sempre un moment gratificant pels estudiants, els professors i el públic.

Cadascun dels conjunts realitzen les peces que han estat creant i treballant durant la setmana. Els grups vocals realitzen una acolorida mescla de peces i l’esdeveniment acaba en una autèntica festa amb una actuació enèrgica i emocionant del grup Samba dirigit pel mestre percussionista Francesco Petreni, durant el qual toquen i ballen Samba, Afoxe, Maracatu, Samba Reggae i ritmes Funk de diverses àrees de Brasil. El públic està convidat a unir-se si es senten motivats.

Mas i Mas presenta:

GMF Barcelona '19

Jazz Workshop and Music Festival, del 31 de juliol al 6 d'agost del 2019.

Una dinámica celebració de música, rica en jazz, llatí, blues, i música creativa, en una enlluernadora sèrie de concerts, tallers i sessions “after hours”, amb artistas de primer nivel mundial, i que mostra algunes de la propera generació d’estrelles. Aquesta excepcional trobada compta amb el llegendari trompetista Eddie Henderson, el gegant del piano Bruce Barth de Nova York, la diva del jazz i dues vegades nominada al Grammy, Rene Marie, el milti-premiat rei del saxo Perico Sambeat, i el mestre de la percussió italià Francesco Petreni, a més d’alguns dels millors artístes catalans i europeus, i moltes més delícies musicals del món.

L’espectacular escenari, l’equip d’artistes i Mestres excel·lents i el variat horari d’activitats, es sumen a una experiencia inoblidable per tots els que participen.

A la xarxa

http://www.globalmusicfoundation.org/

Sala:
Jamboree

Plaça Reial 17
08002 Barcelona
Tel. 93 319 17 89
Fax. 93 315 02 21

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats