HISTÒRIA

 

Quan Mas i Mas es va fer càrrec del Jamboree i el Tarantos el maig del 1993, ambdues sales van recuperar l’esperit amb el qual va obrir aquest espai llegendari ja fa més de mig segle: fer que el ball i la música en viu convisquin en perfecta harmonia. Des d’aleshores som tant un club de jazz & flamenc en directe com discoteca, o el que és el mateix, dons indrets en el quals es pot gaudir de diferents passis de bons concerts i, sense moure’s de lloc, ballar al ritme de la millor selecció de r’n’b, hip hop, dancehall o de la millor música rock indie que es pugui escoltar a Barcelona. No en va, vam ser pioners a la ciutat en presentar una oferta pensada per a tots aquells que desitgin ballar i alhora gaudir de la força magnètica dels batecs negroides —a la pista del Jamboree— i del rock alternatiu —a la pista de Tarantos Club, a la qual s’hi accedeix per una escala interior—.

Obrim de dilluns de diumenge, de mitjanit a les 5 del matí —les 6 del matí els divendres, dissabtes i vigílies de festius— i comptem amb una clientela heterogènia, formada tant per gent de la ciutat com per visitants d’arreu d’Europa, d’edats compreses entre 20 i 35 anys, al Jamboree, i de fins 45 anys, al Tarantos. Som al centre de Barcelona —a la plaça Reial—, a poques passes de la Rambla i de l’estació de metro de Liceu. 

Dos ambients, a —màxim— 10€, amb els millors dj’s de la ciutat. 

Les pistes de ball del Jamboree dance club i del Tarantos Club romanen obertes, sense excepció, els 365 dies de l’any. Comptem, a més, amb un planter de discjòqueis residents a l’alçada dels millors clubs d’Europa. 

Al Jamboree Dance Club, els amants del hip hop, el funk o el soul poden moure’s al ritme dels plats del DJ Yoda, tot un referent del sector, que ha compartit escenari amb figures de les pistes nord-americanes de la categoria de Premiere, Tony Touch o Pharcyde; Flavio Rodríguez, un especialista en l’escena de r’n’b i amb una carrera notable també com a cantant; Davin, mestre del hip-hop i l’r’n’b, però també del soulful house; Mastie, un dels dj’s habituals de la sala; o el sempre sorprenent Muly. Tambè apostem per deejays emergents de qualitat com són Dj Pol 24 Kts i Dj Kunta K.    

Cal destacar la visita periòdica a la cabina del Jamboree de Cookin’ Soul, un duet de dj’s valencians que es tutegen amb el bo i millor de l’escena internacional, i que han aparegut en diverses ocasions a la MTV o la VH1. Amb la seva barreja iconoclasta de gamberrisme, esperit festiu i la millor elecció de hits antològics de la vella escola, converteixen la pista de ball en una autèntica olla a pressió. 

Per la seva banda, Tarantos Club compta amb djs residents de la talla de Viktor Ollé –que va seduir les audiències als coneguts Crappy Tuesdays de l’Apolo–, Glass Hat –heterodox punxadiscs que fuig de la uniformitat i l’avorriment–, Bulma Beat –que ha alvarotat les pistes de sales com Apolo, City Hall,  Sidecar, Otto Zutz o Ocaña–, Dj Kerito –que empeny al desenfrenament amb els millors temes indie, rock dels 60s y 70s i hits psicodèlics dels 80s–, i Joe Cabana –que també s’amaga sota els àlies The Diplomatics i Pink Doves–.

Dos ambients esquitxats per la més gran selecció de música ballable de qualitat, tots els dies de l’any, fins a la matinada i per només 10 € l’entrada. I, per si fora poc, oferim descomptes als nostres clients via flyer virtual o Facebook: entrada de franc fins a les 2:30 h, de diumenge a dijous, i a 5€, els divendres, dissabtes i vigílies de festius.

 

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2018 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats