Sessió DJ ACEE a Barcelona

Agenda completa

Dj Acee

DJ ACEE

¡¡¡ Switzerland´s turntable queen !!!

10€ Taquilla
Divendres 17 Maig 2013
Descripció

Dj Acee coneguda com "switzerland s turntable queen"

Després de punxar a Alemanya obrint l'últim concert de NERD és probable escoltar de nou en suïssa abans de començar la seva gira als millors clubs d'Àsia. atesos els seus encants naturals Dj Acee s'ha convertit en un dels millors DJ internacionals en l'àmbit de música urbana.

El 2001 va convertir el seu amor per la música en professió, mantenint al dia amb la millor música, sent pionera en les ultimes tendències abans que la majoria de DJ del medi.

És coneguda per la seva Hip-Hop i R & B progressiu en conjunt del Crunk, el qual barreja amb un toc electro o Mash-up quan l'ocasió ho requereix.

El seu Gran tècnica i habilitat han impressionat a molts clubbers i Dj 's al voltant del món.

Amfitriona d'un programa setmanal numero un de ràdio en suïssa dins de la cadena "Ràdio 105" i contínuament considerada per al campionat de la "Swiss organizers of the DMC" per participar com a jurat, és també ambaixadora de "Quiksilver Woman" a Alemanya i Austràlia igual que diferents campanyes de moda Australiana.

Considerant tota la seva trajectòria, no era d'estranyar que fos contractada com a Dj en Afterparties en esdeveniments de celebritats com Busta Rhymes, NERD, Fatman Scoop, La Mims, Tony Touch, Cali Agents and Tha Alkaholiks, al costat de diversos Dj 's de molt alta qualitat musical com a DJ Scratch (EPMD), DJ Revolution (Wake up Show), DJ Premier (Gangstarr), DJ Babu & Rakaa of the Dilated Peoples, Rob Swift, Total Eclipsi and Cash Money.

Gràcies al seu talent, la seva reeixits Mix-CD, i la internacional demanda dels seus Dj 's Sets, Dj Acee s'ha convertit en una de les Dj' s més respectades d'Europa.

A la xarxa

http://www.djacee.ch

Sala:
Jamboree Dance

Plaça Reial 17 
08002 Barcelona 
Tel. 93 319 17 89 
Fax. 93 315 02 21

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats