Sessió DJ ELEY & DJ POL 24 KTS a Barcelona

Agenda completa

Dj Pol 24 Kts al Jamboree dance club de Barcelona.

DJ ELEY & DJ POL 24 KTS

10€ Taquilla
Dissabte 22 Agost 2015
Components

Dj Eley

Dj Pol 24 Kts

Descripció

Dj Eley nascut a Lima, Perú fa 24 anys però criat a Barcelona, ha estat influenciat per la música negra i per món dels plats des de molt aviat, compartint aquesta afició amb la seva dedicació, cosa que li aporta un ampli coneixement musical tant nou com old school. Les seves sessions són una barreja del més actual del Hip Hop, R & B passant pel dancehall més ballable i amb tocs old school però sempre mantenint un línia d'allò més animada per al club. Malgrat la seva curta edat DJ Eley ha compartit cabina amb els DJ més reconeguts del panorama hip hop de Barcelona com DJ Yoda, amb qui compartirà cabina aquesta nit i no necessita presentació, el nostre resident i guru. També ha compartit cabina amb DJ Flavio Rodriguez, Dj Davin, DJ Marc DaSoul, DJ Kunta K. .. així com DJ europeus com DJ Màster Lee.

Pol. El meu interès per la musica  hip  hop  va  començar de molt  jove assistint   a les primers  festes  y jams de la ciutat. La meva amistad amb gent pionera  del hip hop nacional  com el famos grup  barceloni BZN han fet de mi un gran amant del old  school y dels  classics del hip. hop. 

He estat punxant numeroses ocasions a Bangok, compartint cabina  amb els meus grans  amics  del colectiu  Jazzbah Records, Dj tbase, Dj Spydamonkee  ( dmc  asia champion 86) Dj Jedie ( 4 vegades  dmc national  champion) els clubs han estat  Circle y the Beatlounge.  

A més  de les experiències per Asia, a  la  ciutat  comtal  he punxat  amb Dj Yoda i Dj Flavio Rodriguez, y les festes de hip hop underground del col·lectiu juice,  i a numerosos  festivals  de  skate, Dj Pol pertany a la  24 kilates crew.  Tenda  pionera en el  sector del  street wear especialment en el de bambes  de  edicions  limitades  y  coneguda arreu per les  seves  famoses  col·laboracions  amb marques com New Balance, Reebok, Asics, Casio, etc...  www.24-kts.com

El meu plat  fort es  el  hip  hop  underground  y  clasics dels  80-90

Sala:
Jamboree Dance

Plaça Reial 17 
08002 Barcelona 
Tel. 93 319 17 89 
Fax. 93 315 02 21

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats