Sessió DJ ELEY + DJ STILE a Barcelona

Agenda completa

DJ ELEY + DJ STILE

DJ ELEY + DJ STILE

10€ Taquilla
Web
Divendres 22 Març 2019
Descripció

Dj Eley nascut a Lima, Perú fa 24 anys però criat a Barcelona, ha estat influenciat per la música negra i per món dels plats des de molt aviat, compartint aquesta afició amb la seva dedicació, cosa que li aporta un ampli coneixement musical tant nou com old school. Les seves sessions són una barreja del més actual del Hip Hop, R & B passant pel dancehall més ballable i amb tocs old school però sempre mantenint un línia d'allò més animada per al club. Malgrat la seva curta edat DJ Eley ha compartit cabina amb els DJ més reconeguts del panorama hip hop de Barcelona com DJ Yoda, DJ Flavio Rodriguez, Dj Davin, DJ Marc DaSoul, DJ Kunta K. .. així com DJ europeus com DJ Màster Lee.

Castellonenc de naixement i establert a Barcelona des de 2016, a Stile el turntablisme li corre per les venes des de jove, quan va adquirir el seu parell de giradiscos per aprendre l'art del scratch. En els seus inicis, allà per l'any 2003, va ser Dj de diverses formacions de hiphop, de batalles de galls i de concursos de breakdance, el que li va permetre seguir adquirint experiència dalt d'un escenari, i també agafar soltesa produint instrumentals. Tot i que no serà fins al 2010 quan va fer el salt als clubs de la Comunitat Valenciana. La seva imaginació i amplíssima cultura musical li permeten delectar el públic més exigent i obert d'oïdes, esquinçant intel·ligent i integradament sessions urbanes en totes les seves possibles versions, des del més avantguardista fins als clàssics de sempre.

Les seves barreges s'han pogut sentir per tota la geografia espanyola, destacant clubs com Apol·lo i Razzmatazz a Barcelona, ​​o Sala Heineken i Fabrik a Madrid.

LINKS:
https://www.facebook.com/deejaystile/
https://twitter.com/DjStile
https://soundcloud.com/djstile
https://www.mixcloud.com/Stiledj/
https://www.instagram.com/djstile/
https://www.youtube.com/djstiletv

Sala:
Jamboree Dance

Plaça Reial 17 
08002 Barcelona 
Tel. 93 319 17 89 
Fax. 93 315 02 21

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats