Sessió DJ LEAD & DJ YODA a Barcelona

Agenda completa

Dj Lead al Jamboree Dance Club Barcelona.

DJ LEAD & DJ YODA

Japan

10€ Taquilla
Divendres 4 Octubre 2013
Components

Dj Lead, Japan.

Dj Yoda, Jamboree Barcelona.

Descripció

Dj Lead, proclamat en el món de la música com "Rei del Japó", va néixer i va créixer en el vell i món de Kyoto, encarnant l'esperit d'una tradicional cultura japonesa que es fusiona amb un toc modern de HipHop.

Com adolescent a mitjans dels 90, Lead es va fer famós per viure i respirar HipHop, aguditzant el seu estil al punxar en festes i clubs en el seu natal Kyoto, fins que va tenir l'oportunitat de donar el gran salt a una ciutat gran com a Osaka.

Dj lead té un gran recorregut per països com Tailàndia, Vietnam, Corea, Macau, Shingapore, Taiwan, Xina o Japó. i un recent i reeixit pas per New York, on va abarrotar els millors clubs, les millors festes i va obrir concerts dels Dj 's més importants de la ciutat; tot gràcies a la seva habilitat per involucrar-se en escena, i identificar els gustos del seu públic, és que Lead tenir l'oportunitat de donar-se a conèixer a "La gran Poma" el seu estil i presència va cridar l'atenció de molts dels "Heavy Hitters" (un grup selecte dels millors DJ internacionals) incloent Kast One, Big Ben, Camilo i Kanye West.

El 2009, DJ Enuff, (President de "Heavy Hitters" i el Dj original de "Biggie Smalls") va demanar a DjLead, associar Heavy Hitters com el primer i únic Dj Japones.

Com a membre clau de R Records, (una de les més respectades companyies discogràfiques de hip-hop al Japó), L'any passat va posar "Live My Dreams" amb "Anarchy" i "Maino" en els expedients de Warner, i van anar a la cim de llistes d'iTunes japoneses superant Lil'Wayne i Nicki Minaj durant sis setmanes consecutives.

Ara toca conquerir el continent Europeu, i en la seva gira, Dj Lead passa per Jamboree trepitjant fort!

A la xarxa

http://www.djlead.com/
facebook

Sala:
Jamboree Dance

Plaça Reial 17 
08002 Barcelona 
Tel. 93 319 17 89 
Fax. 93 315 02 21

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats