Sessió DJ LEAD & FLAVIO RODRIGUEZ a Barcelona

Agenda completa

Dj Lead al Jamboree dance club de Barcelona.

DJ LEAD & FLAVIO RODRIGUEZ

Special BcnOrDie

5€ Taquilla
Dijous 2 Octubre 2014
Components

Dj Lead

Flavio Rodriguez

Descripció

Dj Lead, proclamat en el món de la música com "Rei del Japó", va néixer i va créixer en el vell món de Kyoto, encarnant l'esperit d'una tradicional cultura japonesa que fusiona amb un toc modern de HipHop. 

Com adolescent a mitjans dels 90's, Lead es va fer famós per viure i respirar HipHop, aguditzant el seu estil en punxar en festes i clubs en el seu natal Kyoto, fins que va tenir l'oportunitat de donar el gran salt a una ciutat gran com Osaka . 

Dj lead té un gran recorregut per països com Tailàndia, Vietnam, Corea, Macau, Shingapore, Taiwan, Xina o el Japó. i un recent i reeixit pas per New York, on va abarrotar els millors clubs, les millors festes i va obrir concerts dels Dj's més importants de la ciutat; Tot gràcies a la seva habilitat per involucrar-se en escena, i identificar els gustos del seu públic, i és que Lead va tenir l'oportunitat de donar-se a conèixer a "La gran Poma". El seu estil i presència va cridar l'atenció de molts dels "Heavy Hitters" (un grup selecte de DJ internacionals) incloent Kast One, Big Ben, Camilo i Kanye West. El 2009, DJ Enuff, (President de "Heavy Hitters" i el Dj original de "Biggie Smalls") va demanar a Dj Lead, associar-se a Heavy Hitters com el primer i únic Dj japonès. 

Com a membre clau de R Records, (una de les més respectades companyies discogràfiques de hip-hop al Japó), L'any passat va posar "Live My Dreams" amb "Anarchy" i "Maino" en els expedients de Warner, i van anar a la cim de llistes d'iTunes japoneses superant Lil'Wayne i Nicki Minaj durant sis setmanes consecutives. 

Ara toca conquerir el continent europeu, i en la seva gira, Dj Lead passa pel Jamboree trepitjant fort !! 

Entrada gratuïta fins a la 02h en llista del mur de l'esdeveniment / o mostrant l'App "jamboree dance" des del teu Smartphone. 

A la xarxa

http://www.djlead.com/
facebook

Sala:
Jamboree Dance

Plaça Reial 17 
08002 Barcelona 
Tel. 93 319 17 89 
Fax. 93 315 02 21

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats