Sessió DJ MASEO OF DE LA SOUL & DJ FLAVIO RODRIGUEZ a Barcelona

Agenda completa

Maseo al Jamboree dance club de Barcelona.

DJ MASEO OF DE LA SOUL & DJ FLAVIO RODRIGUEZ

10€ Taquilla
Dijous 9 Abril 2015
Descripció

El productor/DJ/MC a temps parcial Vincent Mason, aka Maseo, aka Plug 3, del grup icònic de hip-hop De La Soul, conserva un lloc discret en la història d’aquest moviment.

La irrupció de De La Soul a l’escena va innovar el hip-hop i en va transgredir els límits, amb samples de tot un ventall d’artistes verges, mai abans samplejats, com The Turtles i Hall & Oates, en el seu debut aclamat per la crítica, 3 Feet High & Rising.

Han estat el catalitzador d’altres bandes importants de la història del hip-hop. Van contribuir a donar a conèixer al món Mos Def, a dur a la fama A Tribe Called Quest  amb "Buddy", single de 3 Feet High, i van ser els primers artistes de primera fila que van treballar amb la desapareguda icona del hip-hop J-Dilla en un gran single (quan es feia dir Jay Dee).

De La potser és la banda de hip-hop activa més "veterana" que no ha perdut gens de credibilitat. Ells “no han caigut” ni perdut rellevància, i continuen col·laborant amb MF Doom, Wu-Tang's Ghostface Killah, Madlib i Flosstradamus, entre d’altres.

El seu últim llançament, també innovador, el va adoptar Nike, que també va treure al mercat una edició limitada de les vambes Dunk De La Soul. Les botigues les van esgotar immediatament, i avui les venen a  Ebay per més de 500 dòlars.

Curiosament, el seu èxit més gran és força recent:

Damon Albarn, de Blur, n’era tan fan que va reclutar De La perquè participés al seu segon àlbum amb Gorillaz. El resultat va ser "Feel Good Inc", el  millor single de la història de tots dos grups. El tema es va presentar en una campanya televisiva internacional gegantina per a Ipod i a totes dues bandes els va valer un Grammy, la mateixa nit que van actuar, amb la participació de Madonna, a la gala de lliurament dels premis. De La també col·labora a l’últim disc de Gorillaz.

De La va anar de gira arreu del món amb Gorillaz recentment. Estadis sencers clamaven a Damon el nom de Maseo, i li demanaven el ja cèlebre riure histèric amb què arrenca la interpretació de "Feel Good Inc". També era habitual trobar Maseo punxant a les festes posteriors.

Ara Maseo treballa al seu disc conceptual DJ-Conductor (amb la col·laboració, entre d’altres, de Mac Miller), i apareix al documental guardonat sobre A Tribe Called Quest Beats, Rhymes & Life, posant pau entre els protagonistes de la cinta.

Maseo / De La Soul & Gorillaz - Feel Good Inc:

A la xarxa

http://soundcloud.com/dj-maseo
facebook

Sala:
Jamboree

Plaça Reial 17
08002 Barcelona
Tel. 93 319 17 89
Fax. 93 315 02 21

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats