Sessió DJ MASTIE a Barcelona

Agenda completa

Dj Mastie al Jamboree dance club de Barcelona.

DJ MASTIE

5€ Taquilla
Dimecres 27 Desembre 2017
Descripció

Sergio Lopez, nascut a Granollers (Barcelona) 31 octubre 1983.

A la primerenca edat de 12 anys es va interessar pel món del dj però no va ser fins als 14 anys que experimenta amb 1 plats. Als 16 anys adquireix els seus primers plats i aquí comença tot, hores i hores a la seva habitació i punxant en festes entre amics. Els 20 anys té l'oportunitat d'entrar en el món del bboying fins arribar a esdeveniments de renom com Evolution Ibèrica, Evolution Europa, Bboy Unit, Eurobattle, Battle of the Year spain i Just Debout Espanya.

Entre tot això als 21 treballant com llums a la discoteca de Granollers As de Copes té la gran oportunitat de debutar com a Dj de club a la sessió de tarda dels diumenges de hip hop, a partir d'aquest dia es va fixar com a resident. Algun any mes tard té l'oportunitat d'entrar en clubs de Barcelona com Over del Born, però no és fins a 2007 que té la seva primera residència a Guru, mític bar musical del centre a prop de les Rambles de Barcelona.

El 2008 arriba la gran oportunitat de treballar en un gran club com era Catwalk Barcelona a la Sky Room. A partir d'aquí debuta a clubs com Opium en la seva primera etapa en la festa dels Dijous, Ribelinos, Shoko, Sala Bikini, Roxy, Jamboree, Sutton Club, Bling Bling, Opera 127, CDLC, Eclipsi (Hotel W), Otto Zutz i altres locals de Barcelona fins l'últim a entrar Pacha Barcelona.

Actualment és el resident dels Dimarts a Opium Barcelona a la Festa Downtown, dimecres Jamboree Dance Club ia la terrassa de Pacha Barcelona els divendres i dissabte. Experiències fora de Barcelona estiu de 2011 Resident de la Discoteca Empire en Puerto Banus Marbella i com a convidat diverses vegades a Sevilla a les discoteques Bandalai i Montpensier festa Only Funky

El seu estil musical definit seria el Hip hop i el Rnb, però amb els anys es obert a altres estils musicals dins de l'electrònica. La seva especialitat sempre va ser el Hip hop, però no té problemes a l'hora d'obrir es i fer una sessió open format dins d'una elecció de temes amb certa classe i sense arribar a la música comercial.

A la xarxa

myspace

Sala:
Jamboree Dance

Plaça Reial 17 
08002 Barcelona 
Tel. 93 319 17 89 
Fax. 93 315 02 21

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats