Sessió DJ MASTIE & DJ MULY a Barcelona

Agenda completa

DJ MASTIE & DJ MULY

DJ MASTIE & DJ MULY

10€ Taquilla
Dimecres 5 Desembre 2018
Components

DJ MASTIE & DJ MULY

Descripció

Sergio Lopez, nascut a Granollers (Barcelona) 31 octubre 1983.

A la primerenca edat de 12 anys es va interessar pel món del dj però no va ser fins als 14 anys que experimenta amb 1 plats. Als 16 anys adquireix els seus primers plats i aquí comença tot, hores i hores a la seva habitació i punxant en festes entre amics. Els 20 anys té l'oportunitat d'entrar en el món del bboying fins arribar a esdeveniments de renom com Evolution Ibèrica, Evolution Europa, Bboy Unit, Eurobattle, Battle of the Year spain i Just Debout Espanya.

Entre tot això als 21 treballant com llums a la discoteca de Granollers As de Copes té la gran oportunitat de debutar com a Dj de club a la sessió de tarda dels diumenges de hip hop, a partir d'aquest dia es va fixar com a resident. Algun any mes tard té l'oportunitat d'entrar en clubs de Barcelona com Over del Born, però no és fins a 2007 que té la seva primera residència a Guru, mític bar musical del centre a prop de les Rambles de Barcelona.

El 2008 arriba la gran oportunitat de treballar en un gran club com era Catwalk Barcelona a la Sky Room. A partir d'aquí debuta a clubs com Opium en la seva primera etapa en la festa dels Dijous, Ribelinos, Shoko, Sala Bikini, Roxy, Jamboree, Sutton Club, Bling Bling, Opera 127, CDLC, Eclipsi (Hotel W), Otto Zutz i altres locals de Barcelona fins l'últim a entrar Pacha Barcelona.

Actualment és el resident dels Dimarts a Opium Barcelona a la Festa Downtown, dimecres Jamboree Dance Club ia la terrassa de Pacha Barcelona els divendres i dissabte. Experiències fora de Barcelona estiu de 2011 Resident de la Discoteca Empire en Puerto Banus Marbella i com a convidat diverses vegades a Sevilla a les discoteques Bandalai i Montpensier festa Only Funky

El seu estil musical definit seria el Hip hop i el Rnb, però amb els anys es obert a altres estils musicals dins de l'electrònica. La seva especialitat sempre va ser el Hip hop, però no té problemes a l'hora d'obrir es i fer una sessió open format dins d'una elecció de temes amb certa classe i sense arribar a la música comercial.

Muly porta punxant des dels 16, ha passat pels locals més influents de Barcelona, des del under fins al més fashion, posicionant la música negra a Espanya des d'una altra perspectiva i sense tabús, barrejant el oldschool amb el nou, de manera underground i el comercial, movent-se entre el R & B, el Rap i el Hip-hop com peix a l'aigua. Sap arribar a tot tipus de públic, per això un nombrós grup d'adeptes es mou de sessió en sessió seguint la seva evolució, any rere any a la nit Barcelonina. Actualment punxa en Shoko els dilluns, Roxy dimarts The Beat from NY, la mítica festa Black Box Bikini els dimecres i els divendres a Hyde Club. Els caps de setmana es reparteix entre Bèlgica, Holanda i altres destinacions on delecta als estrangers mostrant que a Espanya no només tenim la millor paella. Muly també ha treballat en els millors clubs de la ciutat com a convidat com ara Catwalk, Otto Zutz, Opium Mar i en el seu mítiques residències al Jamboree en les WTF jam sessions i els Dijous a CDLC amb les festes Delicious.Recientemente està començant a desenvolupar la seva faceta com a productor i dj de banda, col.laborant amb importants artistes de l'escena espanyola com Eddine Said, Dlux i 7 notas 7 colores. Actualment està producioendo el que serà el seu primer LP amb Cazique amb el seu company DJ Helios (macaco) Com referències editades té mixtapes de diferents estils, les quals han tingut una gran repercussió entre el públic nacional i internacional, el que porto a ser finalista per el concurs de Red Bull Academy Suc de Papaia, Després del te, Corcovado accelerat, Urban Jazz, The mixorcist, World Wide Breaks, Monday Nite Flava, P & B the smooth sèries, P & B the drivetime edition, P & B burning the classics, Nuclear Grooves, Bikini 1st aniversary, Delicious, I'ma not your Ipod sèries, Cazique i Spin City.

Sala:
Jamboree Dance

Plaça Reial 17 
08002 Barcelona 
Tel. 93 319 17 89 
Fax. 93 315 02 21

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats