Sessió DJ MASTIE & DJ POL 24KTS a Barcelona

Agenda completa

Mastie & Pol 24 Kts al Jamboree dance club de Barcelona.

DJ MASTIE & DJ POL 24KTS

10€ Taquilla
Divendres 4 Setembre 2015
Descripció

Amb una agenda de sessions que el fa gairebé mereixedor d’una medalla al treball, el vallesà DJ Mastie s’ha convertit darrerament en una de les presències més habituals a la nostra sala. No és molt d’estranyar que un DJ amb aquesta afició pels breaks s’hagi fet un lloc estable entre nosaltres. I és que, tot i que les seves primeres experiències van venir de la mà d’una juvenil i mai del tot abandonada afició pel house, ja fa una bona colla d’anys que DJ Mastie respon, i de quina manera, com a DJ de hip hop. Sense tancar-se a estils germans com el funk, l’electrònica i fins i tot el rock, Mastie s’ha passat els darrers anys omplint de negritud gairebé totes les cabines de la ciutat, en solitari però també en companyia de grans com DJ Yoda. Militant constant i sincer de la causa b-boy. Mastie ha sigut també DJ per artistes locals com Tercer Bloque, dels qui forma part en l’actualitat.

Pol 24 Kts, el meu interes per la musica  hip  hop  va  començar de molt  jove assistint   a les primers  festes  y jams de la ciutat. La meva amistad   amb gent pionera  del hip hop nacional  com el famos grup  barceloni  BZN   han fet de mi un gran amant del old  school y dels classics del hip. hop. 

He estat punxant numeroses ocasions a Bangok   compartint cambina  amb el meus grans  amics  del colectiu  Jazzbah  records Dj tbase, dj spydamonkee  ( dmc  asia champion 86) dj jedie ( 4 vegades  dmc national  champion) el clubs han estat  circle y the  beatlounge.  ademes  de les  mes experiencies  per asia  ha  la  ciutat  comtal  he punxat     amb dj yoda    dj  flavio  rodriguez,  y les festes  de hip hop  underground del collectiu  juice,  i a numerosos  festivals  de  skate    dj pol  pertany  a la  24 kilates crew   Tenda  pionera en el  sector del  street wear   especial ment  en el des bambes  de  edicions  limitades  y  coneguda per  arreu pero les  seves  famoses  collaboracions  amb marques  de la talla  com New balance, Reebok , asics, casio, etc...  www.24-kts.com, el meu plat  fort es  el  hip  hop  underground  y  clasics dels  80-90

A la xarxa

http://www.24-kts.com
myspace

Sala:
Jamboree

Plaça Reial 17
08002 Barcelona
Tel. 93 319 17 89
Fax. 93 315 02 21

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats