Sessió POL DE LACOSTE & DJ YODA a Barcelona

Agenda completa

Dj Pol 24 Kts & Dj Yoda

POL DE LACOSTE & DJ YODA

10€ Taquilla
10€ Web
Divendres 8 Febrer 2019
Descripció

El seu interes per la musica hip hop va començar de molt jove assistint a les primers festes i jams de la ciutat. La seva amistat amb gent pionera del hip hop nacional com el famós grup barceloní BZN han fet d'ell un gran amant del old school i dels clàssics del hip hop. 

Ha estat punxant en numeroses ocasions a Bangok compartint cabina amb el seus grans amics del colectiu azzbah records Dj tbase, dj spydamonkee  ( dmc  asia champion 86) dj jedie ( 4 vegades  dmc national  champion) els clubs han estat circle i the beatlounge. A més de les seves experiències per Àsia, a la ciutat comtal ha punxat amb dj Yoda, dj Flavio Rodriguez, i les festes de hip hop underground del col·lectiu Juice, i a numerosos festivals de skate, dj Pol pertany a la 24 kilates crew Tenda pionera en el sector del street wear especialment en el de les bambes de edicions limitades i coneguda per arreu per les seves famoses col·laboracions amb marques de la talla de New Balance, Reebok, Asics, Casio etc... El seu plat fort és el hip hop underground i clàssics dels 80-90.

Quinze anys de professió a les cabines dóna per molt. Sense anar més lluny, al nostre resident més galàctic, DJ Yoda, li han servit per construir-se una sòlida reputació omplint de seda negra gairebé totes les sales de la ciutat i de mig país. I si a això afegim la seva condició de ma dreta del gran líder del R&B nacional, Flavio, pel qui va produir i editar el seu disc de debut, la foto ja està completa. La robustesa del hip hop i els aromes clàssics de funk i soul completen els punts cardinals de la personalitat musical de DJ Yoda. Tot un campió del groove que ha compartit plats amb primeres figures com Premiere o Tony Touch i escenari amb gegants com Pharcyde o Afu-ra i que tenim al nostre abast sense haver de viatjar a NY o Los Angeles.

Sala:
Jamboree Dance

Plaça Reial 17 
08002 Barcelona 
Tel. 93 319 17 89 
Fax. 93 315 02 21

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats