Concert CLARENCE BEKKER BAND 'A CHRISTMAS STORY' a Barcelona

Agenda completa

CLARENCE BEKKER BAND 'A CHRISTMAS STORY'

CLARENCE BEKKER BAND 'A CHRISTMAS STORY'

AL TEATRE TIVOLÍ - 'JAMBOREE & SAN MIGUEL 25 YEARS TOGETHER'

25€ Taquilla
25€ Web
Dilluns 17 Desembre 2018
Components

Clarence Bekker veu, Paula Domínguez & Alba Pérez veus, Leo Torres trompeta, Roberto Albrecia saxo alt, Pol Padrós saxo tenor, Arecio Smith teclats, Francisco Guisado “Rubio” guitarra, Charlie Moreno baix, Carlos López bateria.

Artistes convidats: Desiree Diouf veu,  Little Light Gospel Choir, Esther scheller, Iris Loppis, Barbara Rose dansa, Sheri Masala & Masala Bollywood Dancers, Philip cas cas

Descripció

El passat 31 de d'Agost, Clarence Bekker i la seva banda ens van regalar un concert històric a la cloenda del San Miguel Mas i Mas Festival. Amb l’objectiu de superar-se en cada actuació, torna a reunir a la seva banda i a tot el gran elenc de convidats, en el que serà una altra d'aquestes nits èpiques a què ens té acostumat. En aquesta ocasió el Nadal serà el fil conductor d'aquest gran espectacle, en el marc de la celebració del 'Jamboree & San Miguel 25 years togheter' del Jamboree, on el cantant holandès repassarà la seva pròpia discografia a més de sorprendre'ns amb la seva personal mirada dels grans clàssics de la música negra.

Clarence Bekker compta amb un do, el de tocar l’ànima de tot aquell que l’escolta. A través d’una veu profunda, vibrant, i un esperit carregat d’energia, travessa transversalment l’audiència, de cap a peus. Absolutament cap oïda pot mantenir-se impassible davant el seu magnetisme, la força de grans mestres del soul i el funk com James Brown, Prince, Whitney Houston o Michael Jackson concentrada en la seva figura. És aquesta màgia la que ha fet que deixés l’anonimat dels carrers de la ciutat per pujar als escenaris de grans festivals d’arreu del planeta. Aquest artista, nascut a Surinam i nacionalitzat a Holanda, va conrear l’èxit com a cantant de The Swinging Soul Machine quan tenia 18 anys, a principis dels 90, però després va passar per una crisi profunda i no va ésser fins que va entrar a formar part del col·lectiu 08001 a Barcelona quan va tornar a reeixir. El productor nord-americà Mark Johnson el va escoltar als carrers de la Ciutat Comtal i el va captar per participar al projecte Playing for Change, que van liderar estrelles com Bono, Keith Richards i Manu Chao. Ara, dirigeix la seva pròpia banda, acompanyat per dos ex-integrants de 08001, Carlos López i Francisco Guisado “Rubio, a més d’alguns dels músics més sol·licitats de l’escena barcelonina.

No deixis passar aquesta gran oportunitat d'escoltar una de les veus més potents del soul actual acompanyat per una banda de infart que ens brindarà una nit plena de sorpreses...

Obertura portes: 19:30h

Inici concert: 20:30h

Sala:
Teatre Tivoli

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats