Concert SOUL SISTERS BLACKCELONA & THE SLINGSHOTS a Barcelona

Agenda completa

Soul sisters al Jamboree jazz club de Barcelona.

SOUL SISTERS BLACKCELONA & THE SLINGSHOTS

BLACKCELONA AL JAMBOREE, NIT DE REINES… DEL SOUL

18€ Taquilla
15€ Web17% Dte.
Dimarts 5 Gener 2016

ENTRADES EXHAURIDES!!!

Components

Koko-Jean Davis veu, Ster Wax veu, Leila veu, Izah veu, Marina Torres veu, Laia Soulvador veu, Clara Dini veu, Roger "Fullosoul" presentació i veus,  Marc Mena trompeta, Sergi Franch saxo, Aleix "Sinteman" teclats, Albert Greenlight guitarra, Fran Palmero baix, Eduardo Neto bateria.

Descripció

Blackcelona presenta un espectacle únic amb les grans veus femenines del soul, el funk i el rhythm&blues de Barcelona. Les Soul Sisters Blackcelona són les cantants Koko-Jean Davis (The Excitements), Marina Torres (Marina BBface & The Beatroots), Ster Wax (Wax & Boggie - Rhythm Combo), Leila, Izah, Clara Dini (B-Funk) i Laia Soulvador (Motherfunkers). Una poderosa formació amb les millors veus femenines de la música negra barcelonina que ens ofereix una visió molt personal de temes clàssics i els apropa a l’actualitat amb la passió que caracteritza les seves actuacions en directe.

Acompanyades per una de les grans bandes de soul & funk catalanes, The Slingshots, les Soul Sisters Blackcelona faran un recorregut per la història de la música negra dels anys 60, 70 i 80 amb el rerefons de les grans dives nord-americanes, però amb la mirada posada en el present. Serà la gran nit de les reines del soul barceloní, un concert únic que no t’han d’explicar. L’has de viure en directe, perquè l’experiència promet grans dosis de ritme i moltes possibilitats de ballar.

A la xarxa

http://blackcelona.cat/

Sala:
Jamboree

Plaça Reial 17
08002 Barcelona
Tel. 93 319 17 89
Fax. 93 315 02 21

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats