Concert BARCELONA BIG BLUES BAND feat. CLAIRE MARTIN a Barcelona

Agenda completa

BARCELONA BIG BLUES BAND feat. CLAIRE MARTIN

BARCELONA BIG BLUES BAND feat. CLAIRE MARTIN

25€ Taquilla
Web
Diumenge 17 Març 2019
Components

Claire Martin veu, Ivan Kovacevic contrabaix i direcció, Víctor Verges, Jaume Torné trompeta, Aram Montagut, Igor Kossenkov trombó, Duska Miscevic, Ignasi Poch saxo alt, Artem Zhuliev, Nil Mujal saxo tenor, Nuria Vitó saxo baríton, Héctor Martín guitarra, Federico Mazzanti piano, Martí Elias bateria.

Descripció

El petit club de la Plaça Reial rep de nou a una de les millors cantants de jazz del Regne Unit i, per extensió, d’Europa. No en va, la prestigiosa revista Jazz Times ha considerat a Claire Martin com una de les 5 millors vocalistes femenines de jazz actual. Martin atresora una carrera de més de 30 anys amb fites com ara guanyar els Jazz British Awards en set ocasions, publicar 18 discos amb el prestigiós segell Linn Records, col·laborar amb genis de la categoria de Martin Taylor, John Martyn, Stéphane Grappelli i Kenny Barron, o copresentar durant 17 anys del programa “Jazz Line Up”, a la BBC Radio 3, a banda d'oferir centenars de xous arreu del planeta. Amb credencials com aquestes, podeu imaginar que és tot un luxe poder gaudir durant dues nits consecutives de l'art de Claire Martin des de la curta distància.

Per si no n'hi haguès prou, en la segona d’aquestes vetllades, Martin explorarà el seu vessant més blueser en companyia de l’explosiva Barcelona Big Blues Band.

https://www.youtube.com/watch?v=A0u0UHwHMhA

Sala:
Jamboree

Plaça Reial 17
08002 Barcelona
Tel. 93 319 17 89
Fax. 93 315 02 21

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats