Concert ALL STARS STOCKHOLM JAZZ ORCHESTRA a Barcelona

Agenda completa

ALL STARS STOCKHOLM JAZZ ORCHESTRA

ALL STARS STOCKHOLM JAZZ ORCHESTRA

5è FESTIVAL DE JAZZ DE SANT ANDREU

15€ Taquilla
13€ Web13% Dte.
Dissabte 29 Setembre 2018
Components

Fredrik Norén, Nils Janson, Tobias Wiklund, Magnus Broo, trumpets, Magnus Svedberg, Kristian Persson, Bertil Strandberg, Anders Wiborg, trombones, Johan Hörlén, Fredrik Kronkvist, Robert Nordmark, Andreas Gidlund, Fredrik Lindborg, saxophones, Jukkis Uotila, drums. Martin Sjöstedt, bass. Daniel Tilling, piano.

Descripció

Durant més de 30 anys, la Stoklholm Jazz Orchestra (SJO) ha recorregut mig món amb una fórmula basada en la barreja entre la tradició del bigbandisme i les formes pròpies del jazz més contemporani. La SJO té com a principal referent l'orquestra de Thad Jones i Mel Lewis.

En la seva fecunda trajectòria, la formació sueca ha actuat en festivals com el Cervantino de Mèxic, i a països com Argentina, Uruguai, Sud-àfrica, Regne Unit, els EUA i, òbviament, tots els països escandinaus. En moltes d'aquestes actuacions han gaudit del mestratge de reconeguts jazzman, com ara Bob Brookmeyer, Bob Mintzer, Perico Sambeat i Dick Oatts, i d'artistes de gèneres com el tango —Susana Rinaldi, Juan José Mosalini—.

En els darrers temps, la SJO ha potenciat la creació dels propis membres de la big band i ha llençat àlbums com Today. Una gran formació europea recala al Jamboree en el marc del 5è Festival de Jazz de Sant Andreu.

Sala:
Jamboree

Plaça Reial 17
08002 Barcelona
Tel. 93 319 17 89
Fax. 93 315 02 21

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats