Concert BRUCE BARTH "HISTÒRIES DE NOVA YORK" a Barcelona

Agenda completa

Bruce Barth al jamboree jazz club de Barcelona.

BRUCE BARTH "HISTÒRIES DE NOVA YORK"

GMF Barcelona '18

28€ Taquilla
25€ Web11% Dte.
Dissabte 4 Agost 2018
Components

Bruce Barth piano, Masa Kamaguchi baix, Stephen Keogh bateria, Francesco Petreni bateria/percussió, Perico Sambeat saxo alt, Dan Ben Lior guitarra.  

Descripció

Bruce Barth és sense dubte un dels grans pianistes de jazz dels nostres temps. Profundament arrelat en la tradició del jazz, la seva música reflexa la profunditat i amplitud de la seva vida i experiències musicals. Ha tingut llargues col·laboracions amb Tony Bennett, Terell Stafford, Luciana Souza, Stanley Turrentine, Steve Wilson i David Sánchez i va ser un membre del Quintet de Terence Blanchard. El 1992, Bruce va tocar el piano a la pantalla de Spike Lee a Malcom X. Bruce no és un desconegut pel públic del Jamboree i torna un cop més a la seva sala de música preferida a aquest costat de l’Atlàntic portant amb ell el sabor de la seva ciutat natal, Nova York, envoltat de noves cançons per formats de trio, quartet i quintet.

Mas i Mas presenta:

GMF Barcelona '18

Jazz Workshop and Music Festival, del 31 de juliol al 6 d'agost del 2018.

Una dinámica celebració de música, rica en jazz, llatí, blues, i música creativa, en una enlluernadora sèrie de concerts, tallers i sessions “after hours”, amb artistas de primer nivel mundial, i que mostra algunes de la propera generació d’estrelles. Aquesta excepcional trobada compta amb el llegendari trompetista Eddie Henderson, el gegant del piano Bruce Barth de Nova York, la diva del jazz i dues vegades nominada al Grammy, Rene Marie, el milti-premiat rei del saxo Perico Sambeat, i el mestre de la percussió italià Francesco Petreni, a més d’alguns dels millors artístes catalans i europeus, i moltes més delícies musicals del món.

L’espectacular escenari, l’equip d’artistes i Mestres excel·lents i el variat horari d’activitats, es sumen a una experiencia inoblidable per tots els que participen.

A la xarxa

http://www.globalmusicfoundation.org/

Sala:
Jamboree

Plaça Reial 17
08002 Barcelona
Tel. 93 319 17 89
Fax. 93 315 02 21

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats