Concert BRUCE BARTH "NEW YORK STORIES VOL II." a Barcelona

Agenda completa

BRUCE BARTH

BRUCE BARTH "NEW YORK STORIES VOL II."

GMF Barcelona '19

27€ Taquilla
27€ Web

Dijous 1 d'Agost
20:00h | 22:00h

27€
Components

Bruce Barth piano, Mark Hodgson baix, Francesco Petreni bateria i percussió, Stephen Keogh bateria, + convidats

Descripció

Bruce Barth és, sens dubte, un dels grans pianistes de jazz del nostre temps. Profundament arrelat a la tradició jazzística, la seva música reflecteix la profunditat i amplitud de la seva vida i experiències musicals.

Ha tingut importants col·laboracions amb Tony Bennett, Terell Stafford, Luciana Souza, Stanley Turrentine, Steve Wilson i David Sánchez i va ser un membre del Terence Quintet de Blanchard. Al 1992, Bruce va tocar el piano a la pel·lícula ‘Malcolm X’ de Spike Lee.

Bruce no és un desconegut per al públic del Jamboree i torna una vegada més a la seva sala de música preferida d'aquest costat de l'Atlàntic portant amb si el gust de la seva ciutat natal, Nova York, embolicat en noves cançons per a formats de trio, quartet i quintet.

Mas i Mas presenta:

GMF Barcelona '19

Jazz Workshop and Music Festival, del 31 de juliol al 7 d'agost del 2019.

Una dinámica celebració de música, rica en jazz, llatí, blues, i música creativa, en una enlluernadora sèrie de concerts, tallers i sessions “after hours”, amb artistas de primer nivel mundial, i que mostra algunes de la propera generació d’estrelles. Aquesta excepcional trobada compta amb el llegendari trompetista Eddie Henderson, el gegant del piano Bruce Barth de Nova York, la diva del jazz i dues vegades nominada al Grammy, Rene Marie, el milti-premiat rei del saxo Perico Sambeat, i el mestre de la percussió italià Francesco Petreni, a més d’alguns dels millors artístes catalans i europeus, i moltes més delícies musicals del món.

L’espectacular escenari, l’equip d’artistes i Mestres excel·lents i el variat horari d’activitats, es sumen a una experiencia inoblidable per tots els que participen.

Sala:
Jamboree

Plaça Reial 17
08002 Barcelona
Tel. 93 319 17 89
Fax. 93 315 02 21

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats