Concert CARLA COOK "IT'S ALL ABOUT LOVE" a Barcelona

Agenda completa

CARLA COOK

CARLA COOK "IT'S ALL ABOUT LOVE"

GMF Barcelona '19

27€ Taquilla
27€ Web

Diumenge 4 d'Agost
20:00h | 22:00h

27€
Components

Carla Cook veu, Bruce Barth piano, Mark Hodgson contrabaix, Stephen Keogh bateria, + convidats especials

Descripció

Nascuda a Detroit, va créixer en un ambient musicalment ric i divers, i porta totes les seves influències al seu repertori. En el seu repertori trobareu elements de R&B, música clàssica europea, Motown, Blues i Gospel.

Ha rebut moltes crítiques favorables i ha rebut una nominació al Grammy en la categoria de Millor Interpretació Vocal de Jazz, i va ser guardonada amb el Premi AFIM Indie a la Millor Vocal de Jazz.

És una atrevida cantant i compositora de jazz que canta magníficament els estàndards, però no s'atura aquí. Està disposada a donar un gir de jazz a cançons no escrites per compositors de jazz tradicionals. Cançons que, fins que no les sents cantar-les, mai t'imagines que podrien ser interpretades com jazz.

Mas i Mas presenta:

GMF Barcelona '19

Jazz Workshop and Music Festival, del 31 de juliol al 6 d'agost del 2019.

Una dinámica celebració de música, rica en jazz, llatí, blues, i música creativa, en una enlluernadora sèrie de concerts, tallers i sessions “after hours”, amb artistas de primer nivel mundial, i que mostra algunes de la propera generació d’estrelles. Aquesta excepcional trobada compta amb el llegendari trompetista Eddie Henderson, el gegant del piano Bruce Barth de Nova York, la diva del jazz i dues vegades nominada al Grammy, Rene Marie, el milti-premiat rei del saxo Perico Sambeat, i el mestre de la percussió italià Francesco Petreni, a més d’alguns dels millors artístes catalans i europeus, i moltes més delícies musicals del món.

L’espectacular escenari, l’equip d’artistes i Mestres excel·lents i el variat horari d’activitats, es sumen a una experiencia inoblidable per tots els que participen.

Sala:
Jamboree

Plaça Reial 17
08002 Barcelona
Tel. 93 319 17 89
Fax. 93 315 02 21

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats