Concert CARLOS FALANGA a Barcelona

Agenda completa

Carlos Falanga al Jamboree jazz club de Barcelona.

CARLOS FALANGA

Presenta QUASAR

15€ Taquilla
12€ Web20% Dte.
Dimarts 21 Març 2017
Components

Martí Serra, saxo tenor. Jordi Matas, guitarra. Marco Mezquida, piano i sintetitzador. Marko Lohikari, contrabaix. Carlos Falanga, bateria.

Descripció

El baterista argentí Carlos Falanga porta quinze anys en actiu participant i col·laborant en algunes de les formacions més destacades de l’escena del jazz que es cuina a Catalunya, al costat de músics com Jordi rossy, Marco Mezquida o Carme Canela. Ara ha publicat el seu segón treball com a lìder, Quasar, a l’aixopluc del segell Fresh Sound Records dins la seva col·lecció New Talent. Una proposta que reuneix un quintet de primer ordre a l’entorn d’una música on les sonoritats anal·lògiques i electròniques conviuen amb una naturalitat formidable. El resultat és tan incitant com evocatiu, gairebé cinemàtic. Una singular manera de dibuixar paisatges sonors.

El baterista argentí Carlos Falanga porta quinze anys en actiu participant i col·laborant en algunes de les formacions més destacades de l’escena del jazz que es cuina a Catalunya, al costat de músics com Jordi rossy, Marco Mezquida o Carme Canela. Ara ha publicat el seu segón treball com a lìder, Quasar,  a l’aixopluc del segell Fresh Sound Records dins la seva col·lecció New Talent. Una proposta que reuneix un quintet de primer ordre a l’entorn d’una música on les sonoritats anal·lògiques i electròniques conviuen amb una naturalitat formidable. El resultat és tan incitant com evocatiu, gairebé cinemàtic. Una singular manera de dibuixar paisatges sonors.

Sala:
Jamboree

Plaça Reial 17
08002 Barcelona
Tel. 93 319 17 89
Fax. 93 315 02 21

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats