Concert CHARLES McPHERSON "80th BIRTHDAY TOUR, CELEBRATION OF A JAZZ LEGEND" a Barcelona

Agenda completa

CHARLES McPHERSON

CHARLES McPHERSON "80th BIRTHDAY TOUR, CELEBRATION OF A JAZZ LEGEND"

GMF Barcelona '19

27€ Taquilla
27€ Web

Dimecres 31 de Juliol
20:00h | 22:00h

27€
Components

Charles McPherson saxo alt, Bruce Barth piano, Mark Hodgson contrabaix, Stephen Keogh bateria

Descripció

Charles McPherson és una autèntica llegenda del jazz i un dels millors saxofonistes de la història de la música. Torna a Barcelona amb el seu quartet habitual per interpretar dos espectacles de música estel·lar plens de passió, foc, tendresa, sofisticació i blues.

McPherson va créixer a Detroit, on va conèixer al famós pianista Barry Harris, i va començar a tocar jazz professionalment als 19 anys. Es va mudar a Nova York el 1959 i va actuar amb Charles Mingus de 1960 a 1972. Ha realitzat gires per Estats Units, Europa, Japó, Àfrica i Sud-amèrica amb el seu propi grup, així com amb els grans del jazz Billy Eckstine, Lionel Hampton, Nat Adderly, Jay McShann i altres. McPherson té una llarga llista d'enregistraments com a artista convidat amb Charlie Mingus, Barry Harris, Art Farmer, Kenny Drew, Toshiko Akiyoshi, la Carnegie Hall Jazz Orchestra i la Lincoln Center Jazz Orchestra amb Wynton Marsalis. Ha gravat com a líder en Prestige, Fantasy, Mainstream, Discovery, Xanadu, i més recentment Arabesque and Quadrant.

Charles també va ser el saxofonista a la pel·lícula de Clint Eastwood "Bird", una biografia sobre Charlie Parker.

Mas i Mas presenta:

GMF Barcelona '19

Jazz Workshop and Music Festival, del 31 de juliol al 6 d'agost del 2019.

Una dinámica celebració de música, rica en jazz, llatí, blues, i música creativa, en una enlluernadora sèrie de concerts, tallers i sessions “after hours”, amb artistas de primer nivel mundial, i que mostra algunes de la propera generació d’estrelles. Aquesta excepcional trobada compta amb el llegendari trompetista Eddie Henderson, el gegant del piano Bruce Barth de Nova York, la diva del jazz i dues vegades nominada al Grammy, Rene Marie, el milti-premiat rei del saxo Perico Sambeat, i el mestre de la percussió italià Francesco Petreni, a més d’alguns dels millors artístes catalans i europeus, i moltes més delícies musicals del món.

L’espectacular escenari, l’equip d’artistes i Mestres excel·lents i el variat horari d’activitats, es sumen a una experiencia inoblidable per tots els que participen.

Sala:
Jamboree

Plaça Reial 17
08002 Barcelona
Tel. 93 319 17 89
Fax. 93 315 02 21

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats