Concert DAVID MENGUAL FREE SPIRIT BIG BAND & FRIENDS a Barcelona

Agenda completa

Jazz Barcelona: DAVID MENGUAL FREE SPIRIT BIG BAND & FRIENDS

DAVID MENGUAL FREE SPIRIT BIG BAND & FRIENDS

JAMBOREE JAZZ LAB SESSIONS

6€ Taquilla
5€ Web17% Dte.
Dimecres 28 Novembre 2012
Components

Direcció musical: David Mengual

Saxo alt: Joan Mas i Miguel Pinxo Villar. Saxo tenor: Juan Clavero i Gonzalo Levin. Trompeta: Àlvar Monfort, Natsuko Sugao i Iván González. Trombó: Aram Montagut, Marc Joaniquet i Isidre Palmada. Piano: Lina Lomanto. Guitarra: Guillem Jubany. Contrabaix: Àlex Reviriego. Bateria i percussió: Josema Martín. Bateria: Jordi Herreros

Convidats: Dimecres 7: Celeste Alías - veu. Dimecres 14: Sessió anul·lada. Dimecres 21: Toni Belenguer - trombó. Dimecres 28: Pablo Selnik - flauta.

Descripció

La menta i el diari sonor són els dos conceptes bàsics que expliquen el nou treball de la David Mengual Free Spirits Big Band. Després del primer disc Univers Evans enregistrat ja fa dos anys, tornen amb un repertori completament diferent.

Menta és una antologia de poemes de David Castillo que Mengual va musicar amb la formació “Free spirits 500mg”. La clau i el motor d’aquesta agrupació era la improvisació lliure i col•lectiva en cada concert. I aquesta manera de fer l’ha volgut mantenir amb la Free Spirits Big Band. Cada concert comença amb una música espontània i improvisada, que es converteix en efímera, fresca i natural: un efecte similar al que fa la menta quan olores.

Diari sonor explica el per què de la variada selecció de temes: totes formen part de la banda sonora de David Mengual, les músiques que l’han emocionat durant anys, havent passat a formar part de la seva vida i del que és ell mateix. 

Amb aquesta nova proposta, la big band de l’Associació Jazzenviu persegueix un únic objectiu: unificar des d’una sola sonoritat totes les músiques, basant-se en la consciència col•lectiva, la unitat humana i musical que s’aconsegueix a base de tenir una formació estable i conscient, que treballa setmanalment per a trobar una sola veu. Una banda amb la frescor i vitalitat de l’olor de la menta i mostrant un diari sonor ple de contingut, energia, emoció i sobretot, molta música.

Sala:
Jamboree

Plaça Reial 17
08002 Barcelona
Tel. 93 319 17 89
Fax. 93 315 02 21

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats