Concert DAYRAMIR GONZÁLEZ & HABANA ENTRANCÉ: JAZZ AFRO CUBA a Barcelona

Agenda completa

DAYRAMIR GONZÁLEZ & HABANA ENTRANCÉ

DAYRAMIR GONZÁLEZ & HABANA ENTRANCÉ: JAZZ AFRO CUBA

JAMBOREE AL GREC

22€ Taquilla
Web
Components

Dayramir Gonzalez piano, Tatiana Ferrer veu i violí elèctric, Dean Torrey baix, Juan Chiavassa bateria, Keisel Jimenez congues

Descripció

Nascut a l'Havana, el pianista Dayramir González és avui un músic de l'escena del jazz llatí a Nova York. Digne successor de la millor escola de piano jazz amb arrels afrocubanes —és a dir, de noms com ara Chucho Valdés, Gonzalo Rubalcaba, Ramón Valle o Roberto Fonseca—, Dayramir González destaca per la força abassegadora del seu toc, immortalitzada en el treball "The Grand Concourse”(Machat, 2018), que presentarà al Grec. Amb el seu grup, Habana enTRANCé, González abraça el pols magnètic i la mística de Nova York i, alhora, els sons cubans de principis del segle XX. Tot plegat, amb picades d'ullet als mites culturals dels elements religiosos Ioruba. 

Dayramir González és un pianista i compositor format a Instituto Superior de Arte, a l'Havana, i al bostonià Berklee College of Music, a on es va graduar amb honors. El 2007, va enregistrar a Cuba el seu primer disc, “Habana en TRANCe”. El 2012, Chucho Valdés el va titllar d'“estrella emergent de l'escena mundial del jazz llatí” i el va convidar a formar part de la sèrie “Voices of Latin America”. Aquell mateix any va rebre el Premi Wayne Shorter al Millor Compositor de l'Any. En l'actualitat, actua amb la seva banda i col·labora amb la The Art School of Contemporary Performance and Creativity, situada al districte novaiorquès del Bronx. 

https://www.youtube.com/watch?v=N-lE4C1mvfY   

Sala:
Jamboree

Plaça Reial 17
08002 Barcelona
Tel. 93 319 17 89
Fax. 93 315 02 21

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats