Concert ERNIE WATTS QUARTET a Barcelona

Agenda completa

Ernie Watts al Jamboree jazz club de Barcelona.

ERNIE WATTS QUARTET

Jazz Legend

30€ Taquilla
25€ Web17% Dte.
Diumenge 9 Novembre 2014
Components

ERNIE WATTS, saxo. CHRISTOF SAENGER, piano. RUDI ENGEL, contrabaix, TOBIAS SCHIRMER, bateria.

Descripció

ERNIE WATTS QUARTET SUBSTITUEIX A LOU DONALDSON AL SAN MIGUEL JAMBOREE JAZZ CLUB FESTIVAL

Barcelona, 06/11/2014 - El llegendari saxofonista Ernie Watts substitueix Lou Donaldson aquest 8 i 9 de novembre al San Miguel Jamboree Jazz Club Festival. A causa d’una greu malaltia que l’ha obligat a suspendre la seva gira europea, el veterà Lou Donaldson de 88 anys ha comunicat la seva indisposició per a realitzar els concerts anunciats al Jamboree Jazz Club els dies 8 i 9 de novembre.

A totes aquelles persones que hagin adquirit l’entrada pels concerts de Lou Donaldson el mateix tiquet els servirà per aquest concert mantenint dia, hora i seient escollits. A aquells que desitgin la devolució de l’entrada se’ls tornarà l’import pagat si així ho sol·liciten escrivint un correu a eva.bonet@masimas.com.

Demanem disculpes per les molèsties que aquesta substitució, totalment aliena a la nostra voluntat, els hagi pogut ocasionar.

Ernie Watts (Virginia, 1945) és un dels músics més reconeguts i transversals que ha generat el planeta jazz. Apadrinat pel llegendari baterista Buddy Rich com a primer saxofonista de la seva orquestra, Watts ha construit una carrera tan farcida de fidelitats com de voluntat de viure noves experiències. La fidelitat màxima la va mantenir com a integrant del Quartet West de Charlie Haden amb el que va estar més de dues dècades. I així com en el terreny del jazz els seus serveis han estat sol•licitats per autèntiques llegendes comThelonious Monk, Dizzy Gillespie, Milt Jackson o Quincy Jones, el seu prestigi va trascendir a d’altres parcel•les com ho demostra les seves col·laboracions amb Marvin Gaye, John Mayall, Frank Zappa, Pat Metheny i The Rolling Stones. Al Jamboree es presenta amb el seu quartet, amb el que ha enregistrat més d’una vintena de discos i on exposa el seu gust pel jazz tocat pel groove, el soul i el blues.

A la xarxa

http://www.erniewatts.com/

Sala:
Jamboree

Plaça Reial 17
08002 Barcelona
Tel. 93 319 17 89
Fax. 93 315 02 21

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats