Concert IGNASI TERRAZA TRIO & JEAN LOU TREBOUX a Barcelona

Agenda completa

IGNASI TERRAZA & JEAN LOU TREBOUX

IGNASI TERRAZA TRIO & JEAN LOU TREBOUX

'JACKSON 4 A TRIBUTE TO MILT JACKSON'

18€ Taquilla
18€ Web
Dissabte 13 Abril 2019
Components

Ignasi Terraza piano, Jean Lou Treboux vibràfon, Horacio Fumero contrabaix, David Xirgu bateria

Descripció

Establert a Barcelona des de fa uns anys, el suís Jean Lou Treboux ha treballat a Nova York amb músics com ara Dan Weiss, Colin Stranahan, Jacob Sacks, Bill McHenry i Román Filiu, és a dir, amb el més granat de les noves generacions del jazz a la ciutat dels gratacels. Treboux, també s'ha fet un nom al costat de Perico Sambeat, Eddie Henderson i Grachan Moncour III. Abans del seu debut com a professional (2006), va aconseguir ser un dels alumnes preferits de Steve Nelson, un dels grans vibrafonistes de la història recent del jazz. El 2009 va posar en marxa a Suïssa el seu primer projecte en solitari, amb el qual va gravar dos àlbums: “December Rain” (2010) i “Paths” (2012). El 2013, en plena aventura americana, Treboux va gaudir de l'oportunitat d'incorporar-se a l'Orquestra Europea de Jazz, amb la qual va fer diverses gires pel Vell Continent. Avui, Jean Lou Treboux és considerat un dels millors joves intèrprets de l'instrument de làmines.

Si fa uns mesos, vam gaudir al Jamboree del seu art al costat d'Horaci Fumero i Jorge Rossy, aquest cop Jean Lou Trebouxi debutarà, també a la cava de la plaça Reial, al costat d'un dels millors pianistes de la nostra escena: Ignasi Terraza. Serà, doncs, una trobada d'alt nivell.

En aquest nou projecte, rendiran homenage plegats al gran Milt Jackson revisitant algunes de les etapes mes rellevants de la seva  trajectoria, que va des del bebop amb Monk i  Gillespie, passant pel Modern Jazz quartet.

https://www.youtube.com/watch?v=4Glx5KGk3tE

Sala:
Jamboree

Plaça Reial 17
08002 Barcelona
Tel. 93 319 17 89
Fax. 93 315 02 21

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats