Concert JAMBOREE BIG LATIN BAND & TELVA ROJAS & ‘EL TOSCO’ a Barcelona

Agenda completa

Jamboree Big Latin Band

JAMBOREE BIG LATIN BAND & TELVA ROJAS & ‘EL TOSCO’

Big Bolero Jazz

12€ Taquilla
10€ Web17% Dte.
Diumenge 16 Juny 2013
Components

Ramón Escalé, piano i direcció musical. Telva Rojas, veu. Jose Luis Cortés El Tosco, flauta. Víctor Correa, Trombó. Sergi Vergés, Trombó. David Pastor, Trompeta. Jaume Peña, Trompeta. Guillermo Calliero, Trompeta. Víctor de Diego, Saxo Alt i flauta. Martí Serra, Saxo tenor i soprano. Joan Chamorro, Saxo Baríton. Gorka Benítez, Saxo tenor i flauta. Isaac Coll, Baix. Àlex Ventura, paila. Vicenç Soler, conga. Quino Béjar, bongo i campana.

Descripció

Gran concert de cloenda i celebració del I Festival Ron Varadero del Bolero a càrrec de la Jamboree Big Latin Band amb la cantant Telva Rojas i el músic José Luís Cortés El Tosco com a convidat molt especial. Sota la direcció de Ramon Escalé, la Jamboree Big Latin Band ha esdevingut una de les formacions més admirades i respectades en el seu registre. Considerada per l’expert musicòl·leg belga Luc Delanoy, autor de la trilogia més important de la música afrocubana, “la millor orquestra de latin jazz del continent europeu”, la Jamboree Big Latin Band ha posat l’excel·lència dels seus músics al servei de la gran veu cubana de Telva Rojas, que es va donar a conèixer al públic de Barcelona el 2011 quan l'espectacle dedicat a Bola de Nieve en motiu del centenari del naixement de la icona cubana. Rojas i la Big Latin comptaràn a escena amb l'acompanyament de luxe i les extraordinàries dots com a intèrpret i arranjador del mestre José Luis Cortés El Tosco, un dels grans de la música caribenya i imprescindible per entendre la música a Cuba en les darreres dècades.

Benny Moré, José Alfredo Jiménez, Maria Tersa Lara y Luis Demetrio en les veus i els instruments dels més de quinze músics a l'escenari del Jamboree. Una autèntica festa sonora per a coronar la primera edició del Festival Varadero del Bolero a Barcelona.  

Per gentilesa de Ron Varadero tots els assistents estàn convidats a una degustació de rom amb l’adquisició de l’entrada.


Sala:
Jamboree

Plaça Reial 17
08002 Barcelona
Tel. 93 319 17 89
Fax. 93 315 02 21

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats