Concert JEAN TOUSSAINT "REMEMBER THE MESSENGERS" a Barcelona

Agenda completa

JEAN TOUSSAINT

JEAN TOUSSAINT "REMEMBER THE MESSENGERS"

GMF Barcelona '19

27€ Taquilla
27€ Web

Divendres 2 d'Agost
20:00h | 22:00h

27€
Components

Jean Toussaint saxó tenor, Perico Sambeat saxó alt, Percy Pursglove trompeta, Bruce Barth piano, Mark Hodgson contrabaix, Stephen Keogh bateria.

Descripció

Jean Toussaint, juntament amb Wayne Shorter, Freddie Hubbard, Eddie Henderson i més recentment Wallace Rooney i Mulgrew Miller, va ser membre d'una de les grans edicions d'Art Blakey 's Jazz Messengers. En aquest concert es repassen algunes de les grans músiques interpretades pel grup i per altres edicions dels Messengers, així com peces originals de Jean, i es presenta una alineació internacional de músics estel·lars de jazz d'avui en dia que són part de la GMF Barcelona 19.

"Art va ser un dels líders de banda més inspiradors, i considerat un dels més grans. Venen a la ment noms com Duke Ellington, Count Basie i Miles Davis. Tots ells tenien una forma inclusiva de dirigir la banda que feia que cada membre se sentís part de la família a través de la música, l'Art ens va animar a esforçar-nos i arribar més enllà de nosaltres mateixos i treballar com un de sol per crear emoció sense perdre mai de vista a l'audiència.

L'Art solia dir "no importa com de complex vols jugar sempre i quan et balancegis i juguis des del cor", llavors ell citava al gran John Coltrane com a exemple.

L'hi dec tot al gran Art Blakey i seré un Jazz Messenger de per vida ".

Jean Toussaint

Mas i Mas presenta:

GMF Barcelona '19

Jazz Workshop and Music Festival, del 31 de juliol al 6 d'agost del 2019.

Una dinámica celebració de música, rica en jazz, llatí, blues, i música creativa, en una enlluernadora sèrie de concerts, tallers i sessions “after hours”, amb artistas de primer nivel mundial, i que mostra algunes de la propera generació d’estrelles. Aquesta excepcional trobada compta amb el llegendari trompetista Eddie Henderson, el gegant del piano Bruce Barth de Nova York, la diva del jazz i dues vegades nominada al Grammy, Rene Marie, el milti-premiat rei del saxo Perico Sambeat, i el mestre de la percussió italià Francesco Petreni, a més d’alguns dels millors artístes catalans i europeus, i moltes més delícies musicals del món.

L’espectacular escenari, l’equip d’artistes i Mestres excel·lents i el variat horari d’activitats, es sumen a una experiencia inoblidable per tots els que participen.

Sala:
Jamboree

Plaça Reial 17
08002 Barcelona
Tel. 93 319 17 89
Fax. 93 315 02 21

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats