Concert JOAN VIDAL SEXTET a Barcelona

Agenda completa

Joan Vidal

JOAN VIDAL SEXTET

Illusionary Rhythm & Deptford Suite

10€ Taquilla
8€ Web20% Dte.
Dimarts 3 Setembre 2013
Components

Joan Vidal piano, bateria i composició, Gabriel Amargant saxo tenor i clarinet, Martí Serra saxo tenor i soprano, Adrià Plana guitarra, Marco Mezquida piano, Miguel Serna baix elèctric.

Descripció

Baterista i compositor el vallesenc Joan Vidal ha esdevingut un dels valors emergents de l’escena jazzística del país. Per aquest motiu el Jamboree li serveix l’oportunitat de compartir els dimarts de Lab Session al Jamboree amb un nom ja consolidat com el del músic Horacio Fumero. Per la seva part, Joan Vidal, ha optat per ocupar els dos dimarts que li pertoquen amb el sextet que ha engendrat els seus darrers treballs.

20:00H.

Deptford Suite

El primer projecte d’aquesta formació és Deptford Suite, una obra original de Joan Vidal inspirada en la trilogia literària de l’escriptor canadenc Robertson Davies, La suite que consta de set moviments, tots ells a cavall entre el jazz d’autor, el free i la música contemporània, ha estat premiada per l’Associació de Músics de Jazz I Música Moderna de Catalunya.

22:00H.

Illusionary Rhythm

Aquest agosarat projecte a l’entorn de l’obra del compositor clàssic Gyôrgy Ligeti. El repertori a més també inclou adaptacions d’altres autors singulars com Bèla Bartók, el mexicà Conlon Nancarrow o el compositor del segle XV Johannes Ockeghem, pels que Ligeti sentia una profunda admiració.

A la xarxa

http://www.joanvidaljazz.com/

Sala:
Jamboree

Plaça Reial 17
08002 Barcelona
Tel. 93 319 17 89
Fax. 93 315 02 21

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats