Concert JOSÉ LUIS CORTÉS ‘EL TOSCO’. LA GRAN DESCARGA. a Barcelona

Agenda completa

Jose Luis Cortés El Tosco

JOSÉ LUIS CORTÉS ‘EL TOSCO’. LA GRAN DESCARGA.

OFF - FESTIVAL RON VARADERO DEL BOLERO

10€ Taquilla
8€ Web20% Dte.
Dimarts 18 Juny 2013
Components

Jose Luis Cortés El Tosco, veu i flauta.

Robin Reyes, baix.

Wicho Rodríguez, piano.

Bárbaro Torres, timbals i percussions.

Eduardo Llibre, tumbadores i percussions.

Amb la participació entre d'altres de Telva Rojas, Migdalia Hechavarría i Moncho i un bon grapat de músics, cantants i amics, còmplices del mestre Cortés que pujaràn a l'escenari del Jamboree a participar de la festa.

Intervenen:

Yanni Munujos i Pere Pons, direcció artística del Festival RV del Bolero. Jordi Rueda i Xavi Rosell, periodistes.. Enrique Romero, activista cultural i periodista. Abili Roma, promotor musical.

Descripció

Com a complement de la primera edició del Festival, el Jamboree té el privilegi, de la mà de Ron Varadero, de comptar amb una vetllada especial off festival en una sessió única de música cubana en majúscules i a manera d'homenatge amb la presència del que ha estat l'artista convidat a participar en la majoria dels concerts del Festival, el gran Jose Luis Cortés, El Tosco.  

Nascut a Villa Clara el 5 d’octubre de 1951, José Luís Cortés El Tosco ha esdevingut un dels noms cardinals per a entendre la progressió de la música cubana dels darrers vint-i-cinc anys. Després del seu fogueig amb els llegendaris Los Van Van i de ser reclutat per Chucho Valdés en la no menys històrica formació Irakere, Cortés va optar per obrir una via d’evolució pròpia amb la creació d’una banda de nova generació: NG La Banda. Considerat un dels estandarts de les noves sonoritats afrocubanes, flautista, compositor, arranjador i director, Cortés porta al Jamboree la intensitat i l’energia de la descarga, així com les seves excel.lents  dots com a solista i acompanyant, menys conegudes pel públic en una sessió única on participaran un bon grapat de músics i cantans cubans que l’admiren com a mestre i referent incontestable.

Sala:
Jamboree

Plaça Reial 17
08002 Barcelona
Tel. 93 319 17 89
Fax. 93 315 02 21

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats