Concert ‘LA GRAN DESCARGA’ AMB TROPICALIA & JUANA BACALLAO a Barcelona

Agenda completa

nit de Tropicana al Jamboree jazz club de Barcelona.

‘LA GRAN DESCARGA’ AMB TROPICALIA & JUANA BACALLAO

OFF FESTIVAL SPECIAL SESSION

12€ Taquilla
10€ Web17% Dte.
Dimecres 17 Juny 2015
Components

BALL 75 ANYS DE NITS DE TROPICANA

Grup de ball Tropicalia: Bárbara Sanchez Lara, Lien Gálvez Morales, Adianes Carrazana i Henry Jorge Chivas.

Direcció artística: Raul de la Rosa. Coreografies: Emilio Ramón Alarcón. 

Jimmy Jenks saxo, Roberto Álvarez Chacumbele piano i teclats, Robin Reyes direcció musical i baix, Bárbaro Torres i Eduardo Llibre percussions.

Amb la participació de la gran JUANA BACALLAO i de músics i cantants, que pujaran a l'escenari del Jamboree a participar de la festa.

Descripció

El mític i espectacular cabaret TROPICANA s’inaugurà a l’Havana, a la zona de Marianao, el 31 de desembre de 1939, ara fa 75 anys. El conegut mundialment com el paradís sota les estrelles de seguida es convertí en un cabaret completament diferent als tradicionals, on el ballet, el circ, el carnaval, els boleros i el chá-chá-chá anaven de bracet del mambo, la guaracha, la rumba i els ritmes africans, tot fusionant-se amb el jazz llatí, la samba i la música brasilera. Allà, sota la lluna del tròpic, la grandiosa Olga Guillot cantava allò que la faria mundialment famosa: ’Miénteme una eternidad, que me hace tu maldad feliz’. Per Tropicana hi passaren Nat King Cole, Elena Burke, Bola de Nieve, Rita Montaner, Célia Cruz, Cheo Feliciano... i JUANA BACALLAO, l’única que havent estat una habitual de TROPICANA des dels seus inicis ara fa gairebé vuit dècades, continua cantant cada setmana al Gato Tuerto de l’Havana. 

A Catalunya, hem descobert un germà bessó del GATO TUERTO, l’històric racó del bolero. Concretament a Vilanova i La Geltrú, a L’HAVANA XICA, una petita reproducció real de l’Havana que alleugereix nostàlgies i que celebrarà tots els divendres i dissabtes de l’estiu el 75è aniversari de les nits de Tropicana. I ho faran amb la participació d’un cos de ballarins de TROPICANA vingut expressament des de Cuba. Els hem convidat al Jamboree, per a estrenar i saludar aquesta iniciativa tot celebrant a manera d’homenatge i reconeixement, l’aniversari del llegendari cabaret en una vetllada que significa també el retorn, després de l’èxit que va suposar la seva presència en l’edició de l’any passat, de Juana Bacallao en una vetllada que referma el qualificatiu de llegenda al que tants pocs artistes responen tan fidelment. Una cita inexcusable.

Sala:
Jamboree

Plaça Reial 17
08002 Barcelona
Tel. 93 319 17 89
Fax. 93 315 02 21

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats