Concert THE OTIS REDDING SHOW a Barcelona

Agenda completa

THE OTIS REDDING SHOW

THE OTIS REDDING SHOW

23€ Taquilla
Web
Dissabte 18 Maig 2019
Components

Paquito Sex Machine veu, Jonathan Herrero veu, Michel Clavero veu, Lalo López guitarra i director musical, Hector Moras Baix, Marc Benaiges baterIa, Jordi Blanch saxo tenor, Àlvar Monfort trompeta, Tom Johnson trombó

Descripció

Lalo López, guitarrista i compositor de la Fundación Tony Manero, en col·laboració amb el col·lctiu Nación Funk, Blackcelona i Black Music Productions, presenta un homenatge al soulman per antonomàsia: el gran Otis Reding. Lluny, però, de caure en la nostàlgia, aquest Otis Redding Show és una revisió del seu llegat amb un espectacle tenyit per la força i l'ànima de les cèlebres actuacions en viu del rei del soul. Una hora de soul sense pausa, per elevar l'esperit dels qui baixin les escales del Jamboree, i fer que no parin de moure els peus, amb un espectacle que revitalitza els clàssics del mestre.

Els protagonistes d'aquesta banda ad-hoc són un autèntic all-star del soul i el funk a casa nostra: Paquito Sex Machine, cantant de la Fundación Tony Manero; Michel Clavero, soul brother number one i veu dels pioners Café Soul; Jonathan Herrero, l'extraordinari vocalista dels A Contra Blues. Completen la formació el mateix Lalo López, a la guitarra, el baixista de Chocadelia Internacional Héctor Moras, el bateria de la Fundación, Marc Benaiges, i una secció de vents amb el trombonista tot terreny Tom Johnson, el saxo dels The Excitements Jordi Blanch i el també versàtil Àlvar Monfort, a la trompeta. Otis reneix a la cava de la plaça Reial o, dit d'una altra manera, “Clap your hands and stomp your feet, cause Otis Redding is on the scene!”

https://www.youtube.com/watch?v=U0GVdIh2qQQ

Sala:
Jamboree

Plaça Reial 17
08002 Barcelona
Tel. 93 319 17 89
Fax. 93 315 02 21

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats