Concert PERICO SAMBEAT "UNIVERSAL LANGUAGE" a Barcelona

Agenda completa

PERICO SAMBEAT

PERICO SAMBEAT "UNIVERSAL LANGUAGE"

GMF Barcelona '19

27€ Taquilla
27€ Web

Dissabte 3 d'Agost
20:00h | 22:00h

27€
Components

Perico Sambeat saxó alt, Scott Henderson piano, Jaume Llombart guitarra, Mark Hodgson contrabaix, Francesco Petreni bateria

Descripció

Perico Sambeat - considerat un dels músics de jazz més importants que Europa ha produït mai, i un dels millors saxofonistes de saxofon alt del món en l'actualitat. Apareix en més de cien gravacions, moltes de les quals és el líder. El seu treball com a intèrpret, compositor i arreglista ha rebut nombrosos premis i reconeixements. Els seus projectes i col·laboracions artístiques compten amb una llista de músics de la més alta qualitat, incloent a Brad Mehldau, Kurt Rosenwinkel, Tete Montoliu, Michael Brecker, Pat Metheny i molts més.

Aquesta presentació comptarà amb composicions premiades de Perico interpretats amb passió per un grup selecte de músics de classe mundial.

Mas i Mas presenta:

GMF Barcelona '19

Jazz Workshop and Music Festival, del 31 de juliol al 6 d'agost del 2019.

Una dinámica celebració de música, rica en jazz, llatí, blues, i música creativa, en una enlluernadora sèrie de concerts, tallers i sessions “after hours”, amb artistas de primer nivel mundial, i que mostra algunes de la propera generació d’estrelles. Aquesta excepcional trobada compta amb el llegendari trompetista Eddie Henderson, el gegant del piano Bruce Barth de Nova York, la diva del jazz i dues vegades nominada al Grammy, Rene Marie, el milti-premiat rei del saxo Perico Sambeat, i el mestre de la percussió italià Francesco Petreni, a més d’alguns dels millors artístes catalans i europeus, i moltes més delícies musicals del món.

L’espectacular escenari, l’equip d’artistes i Mestres excel·lents i el variat horari d’activitats, es sumen a una experiencia inoblidable per tots els que participen.

Sala:
Jamboree

Plaça Reial 17
08002 Barcelona
Tel. 93 319 17 89
Fax. 93 315 02 21

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats