Concert GMF Soul Supreme - Pete Churchill amb Carla Cook a Barcelona

Agenda completa

GMF Soul Supreme - Pete Churchill amb Carla Cook

GMF Soul Supreme - Pete Churchill amb Carla Cook

GMF Barcelona '19

27€ Taquilla
27€ Web

Dimarts 6 d'Agost
20:00h | 22:00h

27€
Descripció

Una celebració en gran de la veu amb dues estrelles internacionals. Una nit revivint la passió i l'ànima de Motown, el gospel, el jazz i el blues Un escenari ple d'artistes apassionats amb quatre dels vocalistes més excitants i expressius de l'escena mundial et et elevarà sobre una catifa màgica de cançons, juntament amb un equip de músics de somni per il·luminar l'escenari i impulsar-en un viatge cap a un univers de bons sentiments, energia i vitalitat.

Vocalistes: 
Carla Cook i Pete Churchill (director musical).

Global Arts Ensemble:
Perico Sambeat saxo alt, Percy Pursglove trompeta, Bruce Barth piano i teclats, Scott Edmunds piano i teclats,  Mark Hodgson baix, Francesco Petreni bateria i percussió, Stephen Keogh bateria i percussió, Nel Begley i els cantants de la GMF acompanyament vocal.

Pete Churchill
El mag coral Pete Churchill, originari de Canadà, té la seva seu al Regne Unit des de 1985. Va ser membre dels projectes vocals de Kenny Wheeler i Abdullah Ibrahim i va ser l'acompanyant de Mark Murphy al Regne Unit durant quinze anys, i més recentment va dirigir la gira d'aniversari número 80 del Kenny Wheeler Big Band i l'àlbum The Long Waiting. Ara professor de la Royal Academy of Music de Londres, Pete va ser guardonat amb el Premi Parlamentari 2007 pels seus serveis a l'Educació de Jazz. Treballa extensament com a cantant, pianista, director d'orquestra, compositor, arranjador, compositor i director musical al West End de Londres. El 2012 -més de quaranta anys després d'haver començat a treballar en el seu lirisme de "Milers Ahead" - el llegendari cantant i mestre de la vocalització Jon Hendricks va començar a col·laborar estretament amb Pete i el seu cor, London Vocal Project, que, amb la ajuda de Quincy Jones, va donar vida al seu somni creatiu en les seves actuacions a Nova York i Londres 2017.

Carla Cook
Cantant i compositora nominada al Grammy, ha estat influenciada pels mestres vocals del jazz, però igualment influenciada per instrumentistes fenomenals, com Miles Davis, Wes Montgomery i The Crusaders. Com a nativa de Detroit també troba inspiració en l'R&B, el Motown, el Pop, el Gospel el i Country. La seva banda també ha tocat per invitació d'Aretha Franklin per a la seva festa anual de Nadal. Ha tocat a tot el món amb la Count Basie Orchestra fins Wynton Marsalis i Maceo Parker. "Té un desvergonyiment que anima la seva impecable dicció, i una ànima noble, tot recolzat per un brillant optimisme i innocència." Washington Post

Mas i Mas presenta:

GMF Barcelona '19

Jazz Workshop and Music Festival, del 31 de juliol al 6 d'agost del 2019.

Una dinámica celebració de música, rica en jazz, llatí, blues, i música creativa, en una enlluernadora sèrie de concerts, tallers i sessions “after hours”, amb artistas de primer nivel mundial, i que mostra algunes de la propera generació d’estrelles. Aquesta excepcional trobada compta amb el llegendari trompetista Eddie Henderson, el gegant del piano Bruce Barth de Nova York, la diva del jazz i dues vegades nominada al Grammy, Rene Marie, el milti-premiat rei del saxo Perico Sambeat, i el mestre de la percussió italià Francesco Petreni, a més d’alguns dels millors artístes catalans i europeus, i moltes més delícies musicals del món.

L’espectacular escenari, l’equip d’artistes i Mestres excel·lents i el variat horari d’activitats, es sumen a una experiencia inoblidable per tots els que participen.

Sala:
Jamboree

Plaça Reial 17
08002 Barcelona
Tel. 93 319 17 89
Fax. 93 315 02 21

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats