Concert STN CANTA AMB FERRAN SAVALL a Barcelona

Agenda completa

STN amb Ferran Savall

STN CANTA AMB FERRAN SAVALL

L’ APOSTA JAMBOREE

10€ Taquilla
8€ Web20% Dte.
Dimecres 27 Març 2013
Components

Adrià Plana guitarra, Néstor Giménez piano, Vic Moliner contrabaix i baix elèctric, Joan Terol bateria, Ferran Savall veu. 

Descripció

STN presenta Capsigranys, el seu segon disc d’estudi, amb la col·laboració de la veu de Ferran Savall. Cançons escrites per tots els integrants del grup i sota un mateix fil conductor: l’amistat mútua. Totes elles dedicades a algun altre membre del grup o inspirades en valors i moments que comparteixen.

És la força de l’amistat la que els porta a obrir fronteres i presentar aquesta música amb la col·laboració, en algunes cançons, d’una veu diferent a cada escenari. Aquest és un espectacle on entra en diàleg l’univers únic i inimitable del grup amb una veu, la de Ferran Savall en aquesta ocasió. Cançons d’STN interpretades pel convidat i viceversa, reinterpretacions lliures i desacomplexades de la música de cada col·laborador per part del grup. Tots sabem que l’amistat no té fronteres.

En la música d’STN s’hi pot veure un llenguatge compositiu molt original que, tot i contenir cançons de tots els membres del grup, presenta una coherència estètica i conceptual molt clara. Els solos i els moments d’improvisació lliure queden perfectament integrats en el discurs musical, així com l’actitud clarament rockera i desinhibida a l'hora d’interpretar la seva música. Tot això, sumat a una proposta escènica on l’humor i la narració descriptiva prenen molta rellevància, fa del directe d’STN una proposta única.

A la xarxa

facebook

Sala:
Jamboree

Plaça Reial 17
08002 Barcelona
Tel. 93 319 17 89
Fax. 93 315 02 21

Agenda completa

HALLS AND CONCERTS FROM MASIMAS
  • Jamboree Jazz CLub Barcelona
  • Moog Electronic Dancing Club Barcelona
  • Tarantos - Espectacles Flamenco Barcelona
  • Tarantos Club - Sessions de Indie, Pop, Rock Barcelona
  • Jamboree Dance Club Barcelona
  • Fundació Mas i Mas - Concerts de música clàssica a Barcelona
Logo Grup Mas i Mas

Contacta | Informació legal | Política de privacitat

© 2019 Grup Mas i Mas,tots els drets reservats