KENNY GARRETT LIDERA LA CHAMPIONS DEL SAXO AL JAMBOREE

30 April 2014 per masimas a Notícies KENNY GARRETT LIDERA LA CHAMPIONS DEL SAXO AL JAMBOREE

EL CLUB DE JAZZ APLEGA UNA SEL•LECCIÓ D’ESTRELLES DEL SAXO EN LA PROGRAMACIÓ DE MAIG

El Jamboree Jazz Club celebra aquest mes de maig la seva particular Champions League amb el saxo com a instrument rei. Una competició molt especial que comptarà amb autèntics cracks del metall corbat reconeguts tant a escala nacional com internacional. L’aliniació dels solistes del saxo que es presentaran en les més diverses formacions és la següent: a la porteria la seguretat de Lluc Casares (3 de maig), en la línia defensiva la solvència d’Eric Alexander (9 de maig), la imaginació de Logan Richardson (13 de maig), la tècnica Dimitri Baevsky (17 de maig) i la veterania de Jesse Davis (20 de maig); al mig del camp l’originalitat de Chris Cheek (21 de maig), la genialitat de Kenny Garrett (23 de maig) i l’atreviment de Raül Reverter (24 de maig). A la davantera, la joventut de Gabriel Amargant (28 de maig) i Ernesto Aurignac (30 de maig) i l’experiència de Leonel O Zuñiga (31 de maig). Des de la banqueta dirigint el encontre, l’esperit de Ricard Roda amb el seu llegat de la Roda de Saxos (18 de maig).

Informació de preus, formacions i horaris a www.jamboreejazz.com o baixant l’aplicació jamboreejazz al teu smartphone

El Jamboree Jazz Club celebra este mes de mayo su particular Champions League con el saxo como instrumento rey. Una competición muy especial que contará con auténticos cracks del metal curvado reconocidos tanto a nivel nacional como internacional. La alineación de los solistas del saxofón que se presentarán en las más diversas formaciones es la siguiente: en la portería la seguridad de Lucas Casares (3 de mayo), en la línea defensiva la solvencia de Eric Alexander (9 de mayo), la imaginación de Logan Richardson (13 de mayo), la técnica Dimitri Baevsky (17 de mayo) y la veteranía de Jesse Davis (20 de mayo); en medio del campo la originalidad de Chris Cheek (21 de mayo), la genialidad de Kenny Garrett (23 de mayo) y el atrevimiento de Raül Reverter (24 de mayo). En la delantera, la juventud de Gabriel Amargant (28 de mayo) y Ernesto Aurignac (30 de mayo) y la experiencia de Leonel O Zuñiga (31 de mayo). Desde el banquillo dirigiendo el encuentro, el espíritu de Ricard Roda con su legado de la Rueda de Saxos (18 de mayo).

Información de precios , formaciones y horarios a www.jamboreejazz.com o bajando la aplicación jamboreejazz en tu smartphone.