MOOG 20 ANIVERSARI

12 April 2016 per masimas a Notícies MOOG 20 ANIVERSARI

MOOG 20 ANIVERSARI
En 1996 el boom de la música electrònica a Barcelona ja havia explotat completament i els clubs i festivals s'estaven convertint en multitudinaris i massius, convocant a una quantitat de gent cada cop més gran, fins que a algú se li va ocórrer la idea d'obrir una sala de techno al vell estil, de format petit i esperit underground. El lloc escollit no podia ser millor: l'antic Villa Rosa, un cau situat a la zona més canalla de Barcelona que, segons qui t'ho expliqués, havia estat un tablao flamenc, un cabaret o un local d'alterne. El nounat MOOG, dirigit al principi per DJ Loe i amb la política d’obrir tots els dies de l’any, es va convertir ràpidament en un punt de referència per als que buscaven la nit més fosca i subterrània de la ciutat, i per la seva cabina van passar noms que a l'època ja començaven a ser mítics (Jeff Mills, Laurent Garnier, DJ Hell…) alternats amb les abigarrades sessions dels seus residents. Tot això, amb el DJ a l'abast de la mà del que estès ballant en la pista.
20 anys després, moltes coses han canviat perquè tot continuï igual. El MOOG, que segueix sent tan minúscul com quan es va fundar, s'ha consolidat com un lloc essencial per al techno a Barcelona i la seva selecció musical combina convidats internacionals als quals no és habitual veure en altres clubs de la ciutat amb el suport incansable a l'efervescent escena local, la col·laboració anual amb el Festival Mas i Mas, la ‘resurreció’ del Vila Rosa com a sala d'electrònica i pop bastards a càrrec de DJ Purpur, i les nits genèriques The Dark Side Of The MOOG (rotllo fosc) i MOOG Your Body (Old school i més). I comptant sempre amb els seus residents de luxe (Omar León, Gus Van Sound, Rubén Seoane, Uroz, David Lost i 6tma) i un públic molt especial.
Gràcies a tots per aquests vint anys i fins al proper aniversari!

MOOG 20 ANIVERSARIO
En 1996 el boom de la música electrónica de Barcelona ya había explotado completamente y los clubes y festivales se estaban convirtiendo en multitudinarios y masivos, convocando a una cantidad de gente cada vez mayor, hasta que a alguien se le ocurrió la idea de abrir una sala de techno al viejo, de pequeño formato y espíritu underground. El lugar escogido no podía ser mejor: el antiguo Villa Rosa, un antro en la zona más acanallada de Barcelona que, según quién te lo contara, había sido un tablao flamenco, un cabaret o un local de alterne. El recién nacido MOOG, dirigido al principio por DJ Loe con la política de abrir todos los días del año, se convirtió rápidamente en un punto de referencia para los que buscaban la noche más oscura y subterránea de la ciudad, y por su cabina pasaron nombres que en la época ya empezaban a ser míticos (Jeff Mills, Laurent Garnier, DJ Hell…) alternados con las abigarradas sesiones de sus residentes. Todo ello, con el DJ al alcance de la mano del que estuviera bailando en la pista.
20 años después, muchas cosas han cambiado para que todo siga igual. El MOOG, que sigue siendo tan pequeñajo como cuando se fundó, se ha consolidado como un sitio esencial para el techno en Barcelona y su selección musical combina invitados internacionales a los que no es habitual ver en otros clubes de la  ciudad con el apoyo incansable a la efervescente escena local, la colaboración anual con el Festival Mas i Mas, la ‘resurreción’ del Villa Rosa como sala de electrónica y pop bastardos a cargo de DJ Purpur, y las noches genéricas The Dark Side Of The MOOG (rollo oscuro) y MOOG Your Body (Old school y más). Y contando siempre con sus residentes de lujo (Omar León, Gus Van Sound, Rubén Seoane, Uroz, David Lost y 6tma) y un público muy especial.
Gracias a todos por estos veinte años y hasta el próximo aniversario!